Бізнес-форум міжнародної технічної допомоги: відео та матеріали заходу

197818470 4256393347724235 5931792800863077201 n

9 червня  онлайн відбувся Бізнес-форум міжнародної технічної допомоги. Захід організовано Запорізькою міською радою за участю Запорізької торгово-промислової палати в рамках реалізації Програми сприяння розвитку малого та середнього підприємництва у місті Запоріжжі на 2021 рік. Для всіх, хто не зміг переглянути захід онлайн, публікуємо запис трансляції та матеріали форуму від спікерів.

Ознайомитися з презентаціями форуму:

Переглянути запис онлайн-трансляції заходу:

Буклет:

Буклет.pdf

На бізнес-форумі презентували актуальні програми та проєкти міжнародних донорських організацій, які працюють для розвитку підприємництва в Україні, ознайомили з умовами і правилами участі в конкурсних відборах на отримання грантів, навчити підприємців правилам підготовки та подання заявок. Загалом – було представлено 16 проєктів.
Адже міжнародні програми, орієнтовані на малий та середній бізнес, надають можливості доступу до фінансових ресурсів, ринків і знань, стажування за кордоном, компенсації витрат на консалтинг, спеціальні умови кредитування. А також – професійні комунікації на форумах і конференціях, тренінгах, консультації від авторитетних українських експертів.
Про переваги участі у міжнародних проєктах і програмах добре знають компанії - члени Запорізької торгово-промислової палати. Щороку участь у різних форматах такого міжнародного співробітництва беруть понад 300 компаній малого та середнього бізнесу. Саме завдяки підтримці міжнародних партнерів у Запорізькій ТПП свого часу відкриті Центри інформаційної підтримки бізнесу, експорту (в рамках ініціативи «EU4Business» Європейського Союзу, проєкту «ПРОМІС» (Канада). Палата є партнерською платформою Німецького товариства міжнародного співробітництва GIZ у Запорізькій області, проєкту Міжнародного Торгового Центру ІТС (Швеція) та інших авторитетних організацій, що відкривають додаткові можливості розвитку для підприємництва.

logo international trade centre 01

Тел. (0619) 43-03-43, (0619) 42-86-32