ПРО ЕЛЕКТРОННІ СЕРВІСИ І КАДРОВЕ ЗАКОНОДАВСТВО

IMG 24724 червня у Запорізькій торгово-промисловій палаті проходить практикум, присвячений питанням переходу на електронні трудові книжки, також у програмі приділена увага страховому стажу, дистанційній та роботі вдома, оплаті, охороні праці в 2021 році. Захід проходить у комбінованому офлайн / онлайн форматі.
Представників запорізьких підприємств консультують: Анастасія Лозицька – начальниця управління інформаційних систем та електронних реєстрів Головного управління Пенсійного фонду України в Запорізькій області та Світлана Заболотна – бізнес-тренерка, консультантка, авторка серії методичних посібників «На допомогу працівникові відділу кадрів».
На початку заходу Анастасія Лозицька звернула увагу учасників на нові сервіси Вебпорталу електронних послуг Пенсійного фонду України. По-перше, це функція автоматичного призначення пенсій, електронний кабінет роботодавця , в якому з’явилися функції подачі електронних трудових книжок, замовлення довідок для співробітників, інші важливі та зручні сервіси.
Звісно, однією з найважливіших тем практикуму стали питання переходу на електронні трудові книжки та електронний документообіг загалом.

Також під час практикуму приділили увагу таким важливим темам кадрового законодавства:
- Дистанційна і робота вдома найманих працівників у юридичних і фізичних осіб.
- Діюча оплата праці у юридичної або фізичної особи, порядок зміни системи оплати праці без порушення трудового законодавства. Зміна умов трудового договору.
- Донори крові. Новий порядок надання донорам крові оплачуваних відпусток. Відпустки у період карантину.
- Охорона праці у юридичних і фізичних осіб в 2021 р.

logo international trade centre 01

Тел. (0619) 43-03-43, (0619) 42-86-32