Інжинірингова компанія «Тріада Лтд Ко» - про підсумки бізнес-місії до Узбекистану

Сайт 74343783849Нещодавно компанії – члени Запорізької торгово-промислової палати, учасники кластеру "Інжиніринг. Автоматизація. Машинобудування" відвідали з діловим візитом Узбекистан у складі української бізнес-місії, організованої за участі Торгово-промислової палати України.
Учасник делегації Кирило Красносельський, директор ТОВ «Тріада Лтд Ко» розповідає про перші результати перемовин та задачі на майбутнє:
«Нашою метою було встановлення зв'язків з промисловцями Узбекистану, перемовини з представниками конкретних підприємств для подальшої співпраці.

Ми маємо унікальний досвід у розробці технологій зварювання і інтеграції надсучасних зварювальних комплексів у виробництво. Цілком задоволені тими зустрічами і знайомствами, що відбулися під час Форуму. Зараз тривають перемовини з узбецькими колегами. Сподіваємось найближчим часом знову відвідати Узбекистан для закріплення угод і підписання вже договорів про співпрацю.
Також хотілося б відмітити відвідування під час поїздки нового Технопарку, разом з колегами із Запорізького кластеру ІАМ ми вже познайомились з Технопарками у Дніпрі та Білій Церкві в Україні, це дозволяє більш обгрунтовано підходити до питання розгортання Технопарку у м. Запоріжжя, що є однією з поставлених задач на майбутнє для діючого Запорізького кластеру ІАМ».
Варто відзначити, узбецькі підприємці теж зацікавлені у розвитку співпраці з українськими колегами. Україна увійшла в ТОП-10 пріоритетних країн, з якими Узбекистан хотів би налагодити взаємини, країна відкрита і готова до співробітництва.
Делегація Українського бізнесу складалася з понад 30 українських компаній і понад 50 учасників. Візит викликав широке зацікавлення місцевих ЗМІ. Зокрема, узбецьке телебачення зняло репортаж про компанію «Тріада-Зварка».
Також у числі запорізьких представниківі делегації – керівники підприємств «Агролідер-2017», «РОЛЛ ГРАНД», «Зелена система», «Термоліт». Налагоджені під час форуму прямі B2B-контакти відкривають нові можливості для бізнесу обох країн.

logo international trade centre 01

Тел. (0619) 43-03-43, (0619) 42-86-32