Круглий стіл з обговорення регіональної інфраструктури підтримки середніх, малих та мікропідприємств Запорізької області

COVID 19 Biznes klinikymerega rotatorЗапорізька торгово-промислова палата запрошуємо до участі в засіданні круглого столу, присвяченого обговоренню регіональної інфраструктури підтримки середніх, малих та мікропідприємств Запорізької області в умовах пандемії COVID-19.

Зустріч відбудеться у форматі офлайн та онлайн, 11 червня 2021р., початок об 11.00 на платформі Zoom в рамках роботи COVID-19 БІЗНЕС-КЛІНІКИ* м. Дніпро, мета діяльності якої - надання консультаційної та інформаційної підтримки під час кризи та її економічної складової мікро-, малим і середнім підприємствам (ММСП) Дніпропетровської, Запорізької, Кіровоградської, Черкаської та контрольованої частини Донецької області.

Зокрема, презентуватимуться програми для МСБ, а саме інформування, діагностики, навчання, індивідуального та групового консультування, створення інформаційно-освітніх продуктів, включаючи цікаві кейси.

Особлива увага приділятиметься інструментам, які дозволять допомогти раціональніше будувати бізнес-процеси, підвищити чутливість управління, фінансового аналізу, запроваджувати програмні продукти та IT, реагувати на актуальні ризики взаємодії з контрагентами, детальніше застосовувати можливості щодо розвитку каналів продаж, участі у держзакупівлях, виходу на нові експортні ринки, оптимізувати маркетингову, HR-складову роботи, ощадливо використовувати ресурси, зменшити навантаження на навколишнє середовище, а також інформуванню ММСП щодо інструментів державної та іншої підтримки в умовах пандемії COVID-19.

Реєстрація: https://forms.gle/G5yyi8hQsiU8RKXy6.

З усіх організаційних питань прохання звертатись до Управління організаційної роботи та міжнародних відносин Запорізької ТПП за тел.: (061) 233-11-72, e-mail: Этот адрес электронной почты защищен от спам-ботов. У вас должен быть включен JavaScript для просмотра., Этот адрес электронной почты защищен от спам-ботов. У вас должен быть включен JavaScript для просмотра..">Этот адрес электронной почты защищен от спам-ботов. У вас должен быть включен JavaScript для просмотра..

* COVID-19 БІЗНЕС-КЛІНІКИ розпочали свою роботу в лютому 2021 року в рамках проєкту «EU4Business: Конкурентоспроможність та інтернаціоналізація МСП», що спільно фінансується ЄС та урядом Німеччини і реалізується GIZ, і з березня по вересень 2021 року надаватимуть практичну підтримку ММСП з різних регіонів України та сфер економіки задля подолання економічної кризи, викликаної пандемією COVID-19, та допомагатимуть покращити перспективи їх розвитку.

logo international trade centre 01

Тел. (0619) 43-03-43, (0619) 42-86-32