Компанії – члени Запорізької торгово-промислової палати у складі ділової місії відвідали Узбекистан

188465169 2999977113621078 9148295525734207071 n

Компанії – члени Запорізької торгово-промислової палати, учасники кластеру "Інжиніринг. Автоматизація. Машинобудування" у складі делегації українських підприємств відвідали з діловим візитом в Узбекистан.
Зокрема, у Ташкенті відбулось перше офлайн-засідання Українсько-Узбецької ділової ради, на якому президенти ТПП України та ТПП Узбекистану підписали Дорожню карту співробітництва на наступний рік і низку важливих документів.

Під час Узбецько-Українського бізнес-форуму наші підприємці взяли участь у В2В-перемовинах. У фокусі уваги промислової кооперації – машинобудування, енергетика, агросектор.
У числі делегації – керівники запорізьких підприємств «Агролідер-2017», «РОЛЛ ГРАНД», «Зелена система», «Термоліт», «Тріада Лтд».
Наші підприємці провели прямі переговори також під час візитів на узбецькі підприємства.
Відвідали групу промислових компаній ТОВ «TEXNOPARK» працює під слоганом «іноваційні технології майбутнього». Головне завдання підприємств – випуск імпортозамінників промислової продукції та побутової техніки: від газових лічильників до ліфтів та металоконструкцій. На підприємстві наші підприємці безпосередньо обговорили варіанти співпраці із узбецькими.
Також оглянули унікальне в країні узбецько-британське підприємство «BEKTEMIR METALL KONSTRUKSIYALARI», що має потужності для гарячого цинкування крупногабаритних металоконструкцій. Листова та рулонна сталь для виробництва трубної продукції вже частково постачається з металургійних комбінатів України (МетІнвест, ММК та Північ). Це вдалий приклад співпраці, яку можна розширити.

logo international trade centre 01

Тел. (0619) 43-03-43, (0619) 42-86-32