ДІЛОВИЙ ВІЗИТ ДО ТАДЖИКИСТАНУ

Таджикистан

З 19 по 24 травня 2021 р. ТПП України планує діловий візит до Таджикистану.

Протягом перебування в Таджикистані члени бізнесової делегації матимуть ряд ділових зустрічей, братимуть участь в українсько-таджикському бізнес-форумі.

Ділова програма передбачає заходи в м.Душанбе. Крім того, учасникам буде запропонована культурна програма. Співорганізаторами заходу виступають ТПП України, ТПП Таджикистану, Посольство України в Республіці Таджикистан, Українсько-таджикська ділова рада.

ТПП України пропонує долучитися до складу ділової місії українським підприємствам, представникам виробничих та торговельних компаній.

Участь у бізнес-місії дозволить представникам українського бізнесу встановити прямі ділові контакти, налагодити взаємовигідні коопераційні зв’язки, отримати актуальну інформацію про ситуацію на цікавому для них ринку.

Програмою візиту буде передбачено проведення спільного засідання Ділової ради та проведення українсько-таджикського бізнес форуму, зустрічей у форматі В2В і обговорення практичних питань двостороннього співробітництва в торговельно-економічній сфері, а також участь у виставці українських товарів в Таджикистані.

Особливий інтерес для таджикської сторони в імпорті з України становить:

технічне обладнання для виробництва продукції,
сировина для виробництва товарів і виробів,
транспортні засоби.
Також є зацікавленість у співробітництві у галузі:

постачання сільсько-господарської техніки,
текстильної промисловості.
створення спільних підприємств зі збірки української сільськогосподарської техніки та причіпного обладнання на території Республіки Таджикистан.
Вартість участі буде повідомлено згодом. У вартість включено:

авіапереліт
внутрішні трансфери (а/п – готель- а/п., трансфери протягом робочих днів)
проживання
ділова програма
двосторонній бізнес-форум
організація В2В
участь у виставці
екскурсії
медична страховка

За детальною інформацією щодо умов і вартості участі звертайтеся до Дирекції міжнародного співробітництва ТПП України:

Анна Любима (Этот адрес электронной почты защищен от спам-ботов. У вас должен быть включен JavaScript для просмотра., Этот адрес электронной почты защищен от спам-ботов. У вас должен быть включен JavaScript для просмотра., тел.: +38 095 546 65 09)

Зважаючи на обмежений період часу для формування делегації, будемо вдячні за можливість розглянути нашу пропозицію якнайшвидше. Це дозволить нам більш якісно опрацювати Вашу цільову аудиторію та забезпечити проведення ділових зустрічей під час форумів.

logo international trade centre 01

Тел. (0619) 43-03-43, (0619) 42-86-32