У ВЦ «Козак-Палац» відбувся Запорізький Промисловий Форум

1 на главную min

Запорізька торгово-промислова палата продовжує програму виставкових заходів-2021. Сьогодні, 18 травня у ВЦ «Козак-Палац відкрив роботу Запорізький Промисловий Форум, на якому кожного року презентуються актуальні розробки в галузі металургії, машинобудування, ливарних технологій, зварювання, енергетики, автоматизації, ІТ-рішень, а також – реалізується насичена програма науково-практичних конференцій, ділових заходів.

Запорізький Промисловий Форум допомагає бізнесу розвиватися, презентувати власну продукцію та знаходити нових партнерів, тут з’являються нові проєкти та контракти, зароджуються перспективні ідеї та колаборації.
Під час спілкування з журналістами президент Запорізької торгово-промислової палати Володимир Шамілов відзначив, що Промисловий Форум проводиться Запорізькою ТПП вже понад 20-ти років. За цей час виставка розвивалася, збудовано найбільший у південно-східному регіоні Україні виставковий центр «Козак-Палац»:
«Компанії-учасники, які сьогодні беруть участь у Форумі, підтверджують прагнення бізнесу до розвитку, знаходження нових ринків збуту в Україні та за кордоном. Виставка дуже багатогранна, з’являються нові технології, обладнання. Палата, у свою чергу, надає широкий спектр послуг, які допомагають просувати інновації, знаходити нові комунікаційні можливості».
До речі, серед прикладів розширення ділового співробітництва – успішний досвід міжнародної співпраці підприємств. Саме зараз делегація представників запорізьких компаній, членів Запорізької ТПП перебуває з діловим візитом в Узбекистані та бере участь в Українсько-узбецькому бізнес форумі.

В урочистій церемонії відкриття Запорізького Промислового Форуму взяли участь голова Запорізької облдержадміністрації Олександр Старух, заступник голови Запорізької облради Геннадій Фукс, заступник міського голови м. Запоріжжя Олександр Константінов, заступник ЗОСППР «Потенціал» Валерій Крайній та інші почесні гості.

Партнери Запорізького Промислового Форуму-2021:

АТ «Мотор Січ» - світовий лідер у виробництві авіадвигунів і газотурбінних установок.

ТОВ «Укрест» - представник закордонних компаній-виробників в області металургії, ливарного виробництва та машинобудування.

Об’єднання підприємств «Укрметалургпром» - галузева асоціація у складі провідних металургійних підприємств України, гірничозбагачувальних комбінатів, науково-дослідних, проектно-конструкторських інститутів, комерційних організацій.

У виставковому форумі 2021 року взяли участь близько 100 учасників, що представляють понад 300 торговельних марок.
Запорізька торгово-промислова палата дякує за підтримку в організації заходу Запорізькій обласній державній адміністрації, Запорізькій обласній раді, Запорізькій міській раді, ЗОСПП(Р) «Потенціал», Асоціації ливарників України, Інституту електрозварювання ім. Є.О. Патона НАН України, ФТІМС НАН України, Національному університету «Запорізька політехніка», всім партнерам та учасникам!
Активну участь у заході беруть компанії – учасники запорізького кластеру «Інжиніринг. Автоматизація. Машинобудування».
Презентують системи автоматизації, промислове обладнання, ІТ-проекти. У їх числі – підприємства - члени Запорізької торгово-промислової палати: заводи «Кранкомплект», «Перетворювач», компанії «Тріада ЛТД», «Електротехмаш»,
«Будкомплект», працює і колективний стенд об’єднання.

У день відкриття Форуму вже відбувся круглий стіл «Стан та перспективи розвитку інноваційної екосистеми промисловості Запорізького регіону». На Форум завітав генеральний директор Асоціації Підприємств Промислової Автоматизації України Олександр Юрчак – один з ініціаторів створення кластеру «Інжиніринг. Автоматизація. Машинобудування».

Традиційно у програмі Форуму - науково-практична конференція ливарників «Литво. Металургія-2021» і вперше – конкурсний захід для розробників startup-проєктів у сфері енергоефективності та енергозбереження, семінари, презентації, майстер-класи. Заходи були організовані в офлайн- та онлайн-режимах.
Форум працював протягом трьох днів: 18, 19 та 20 травня.

Деталі на сайті: www.expo.zp.ua
Реєстрація відвідувачів: https://expo.zp.ua/zpf-2021/reiestratsiia-zpf-2021/

Організаційний комітет: тел. (061) 213-50-26, (050) 484-33-67, (097) 015-33-27, Этот адрес электронной почты защищен от спам-ботов. У вас должен быть включен JavaScript для просмотра.

Форум відбувається з дотриманням усіх карантинно-санітарних вимог. Для безпеки й комфорту відвідувачів та учасників створені всі необхідні умови: система онлайн-реєстрації відвідувачів, обмеження і контроль кількості людей, що одночасно знаходяться у приміщенні, розмежування маршрутів на вхід і вихід, регулярна дезінфекція поверхонь, знезараження повітря, безпечні відстані між стендами.

logo international trade centre 01

Тел. (0619) 43-03-43, (0619) 42-86-32