Запорізький Промисловий Форум-2021

262х172

З 18 по 20 травня у ВЦ «Козак-Палац» відбудеться Запорізький Промисловий Форум - один із найвідоміших в Україні виставкових форумів промисловців. Форум розпочав власну історію наприкінці 90-х, відтоді – проводиться Запорізькою торгово-промисловою палатою щорічно.

Організатори дякують за підтримку Запорізькій облдержадміністрації, Запорізькій обласній раді, Запорізькій міській раді, Торгово-промисловій палаті України, ЗОСПП(Р) «Потенціал», Асоціації ливарників України, Інституту електрозварювання ім. Є.О. Патона НАН України, Фізико-технологічному інституту металів і сплавів НАН України, НУ «Запорізька політехніка», партнерам і всім учасникам!

Запорізький Промисловий Форум – 2020 продемонструє розробки у галузі металургії, машинобудування, ливарних технологій, зварювання, енергетики, автоматизації, ІТ-рішень.

Партнери виставки:

ТОВ «Укрест» – представник закордонних компаній-виробників в області металургії, ливарного виробництва та машинобудування.
Об’єднання підприємств «Укрметалургпром» – галузева асоціація, серед учасників якої провідні металургійні підприємства України, гірничозбагачувальні комбінати, науково-дослідні, проектно-конструкторські інститути, комерційні організації. Головна мета об’єднання – створення максимально сприятливих умов для ефективної роботи та стабільного розвитку гірничо-металургійного комплексу України.

Тематичні напрями виставки промислових технологій та обладнання-2021:
Машинобудування. Металургія.
Литво.
Електротехніка та автоматизація.
Зварювання.
Композити та склопластики.
Машини, механізми, прилади.
Верстати.
Робототехніка та автоматизація.
Інструмент, оснастка.
Комплектуючі вузли та вироби.
Гідравліка та пневматика.
Автотранспортна та дорожньобудівельна техніка, сервіс.
Підйомні механізми та обладнання.
Складська техніка та обладнання.
Інвестиційні та інноваційні проекти. Субконтрактинг та аутсорсинг.
Наукові та конструкторські розробки.
Сучасні матеріали для металообробки.
Металорізальні верстати, інструменти.
Сировина та матеріали для металургії.
Обробка поверхонь.
Устаткування для металургійної промисловості.
Експлуатаційні матеріали.
Захист довкілля.
Безпека на виробництві.

В програмі:
презентаційні заходи
конференції
галузеві зустрічі, майстер-класи

Форум відбуватиметься з дотриманням карантинно-санітарних вимог. Для комфорту й безпеки відвідувачів та учасників у «Козак-Палац» створені всі необхідні умови.
Завдяки сучасній та якісній інфраструктурі виставковий комплекс «Козак-Палац» – це безпечний простір для проведення бізнес-заходів. Організатори виконують всі необхідні умови заради комфорту та безпеки відвідувачів та учасників виставок – система онлайн-реєстрації, система контролю кількості відвідувачів, відстані між стендами, розмітки, безконтактне вимірювання температури, регулярна дезінфекція місць загального користування.

Актуальна інформація про заходи та учасників виставок, а також попередня реєстрація на сайті www.expo.zp.ua

Оргкомітет:
(050) 484-33-67,
(050) 486-30-75,
(097) 015-33-27
Адреса ВЦ «Козак-Палац»: м. Запоріжжя, вул. Перемоги, 70-б.
e-mail: Этот адрес электронной почты защищен от спам-ботов. У вас должен быть включен JavaScript для просмотра.">Этот адрес электронной почты защищен от спам-ботов. У вас должен быть включен JavaScript для просмотра.

logo international trade centre 01

Тел. (0619) 43-03-43, (0619) 42-86-32