УСТАНОВЧЕ ЗАСІДАННЯ УКРАЇНСЬКОЇ ЧАСТИНИ УКРАЇНСЬКО – БОЛГАРСЬКОЇ ДІЛОВОЇ РАДИ

Болгария12 травня 2021 року (середа) о 10:00 за київським часом відбудеться Установче засідання Української частини Українсько – болгарської ділової ради.

Торгово-промислова палата України, Запорізька ТПП запрошують всіх зацікавлених у діловому співробітництві з Болгарією долучитися до участі в Установчому засіданні Української частини Українсько-болгарської ділової ради.

Участь у засіданні візьмуть представники ділових кіл України та керівництва ТПП України.

Під час заходу буде також обрано голову Української частини Українсько-болгарської ділової ради.

Формат зустрічі - онлайн.

Онлайн-зустріч відбудеться за допомогою системи ZOOM.

Посилання в кімнату вебінару буде надіслано Вам на пошту за день до події.

ТПП України приділяє першочергове значення розвитку економічних стосунків із закордонними країнами, використовуючи різні форми сприяння, в тому числі через створення спільних ділових рад. Болгарія є важливим ринком збуту української продукції та найбільшим торговельно-економічним партнером України в Балканському регіоні. ТПП України активно працює над розширенням і поглибленням торговельно-економічного співробітництва з Республікою Болгарія через проведення спільних заходів, в тому числі онлайн форумів, семінарів, бізнес-місій тощо.

За попередньою інформацією, болгарські компанії зацікавлені у встановленні ділових зв’язків з українським бізнесом за наступними напрямами: сільське господарство та продовольство, металургія (чорні метали), деревообробна та паперова промисловість, машинобудування (с/г техніка), фармацевтика, охорона здоров'я та інші.

Основна мета діяльності Українсько-болгарської ділової ради, Українська частина якої наразі формується - сприяння розвитку українсько-болгарських ділових і торговельно-економічних зв’язків, диверсифікація структури і збільшення обсягів товарообігу між двома країнами, пошук та втілення оптимальних моделей і форм ділового співробітництва; налагодження двосторонньої виробничо-технічної та інноваційно-інвестиційної кооперації, створення сприятливих умов для спільної взаємовигідної виробничої, торговельної, транспортної, будівельної, фінансово-кредитної, страхової, науково-дослідної та інших видів діяльності; сприяння створенню спільних підприємств у різних галузях економіки, інвестиційних фондів, торгових компаній, відкриттю філій і представництв діючих суб'єктів, а також всебічному розвитку усіх видів підприємництва, не заборонених законодавством України і Болгарії; підтримка різних форм двостороннього ділового, освітнього, наукового, культурного і туристичного обміну між Україною та Болгарією.

Українська частина Українсько-болгарської ділової ради буде діяти на засадах добровільності та рівноправності учасників, є відкритою для вступу нових членів та зацікавленою у взаємовигідних партнерських відносинах з іншими організаціями та установами.

Участь у заході – БЕЗКОШТОВНА!

РЕЄСТРАЦІЯ:

Контакти для зворотного зв'язку:

logo international trade centre 01

Тел. (0619) 43-03-43, (0619) 42-86-32