Вебінар з операційної ефективності: «Виробництво - як важіль виходу компанії з зачарованого кола»

KolotoЗапорізька торгово-промислова палата запрошує взяти участь у безкоштовному вебінарі «Виробництво - як важіль виходу компанії з зачарованого кола», що відбудеться 27 квітня об 11:00 на онлайн-платформі Zoom.
Коли проблеми на виробництві не вирішуються чи стають «хронічними», це означає, що компанія потрапила у «зачароване коло» (vicious circle). У виробників під замовлення це призводить до зриву термінів та великої кількості позапланових прискорень; а у виробників на склад — до чималих запасів однієї готової продукції одночасно з відсутністю іншої.

Як результат, бізнес стикається з наступними невідповідностями: потужності є, але сировини чи матеріалів не вистачає для їхнього завантаження; потужності можемо завантажити лише тим, чого й так вистачає; всі на виробництві весь час зайняті, але замовлення запізнюються; склад повний, але немає що продавати. З кожним новим проходженням такими колами компанії все більше починають відчувати фінансову нестабільність, яка, в свою чергу, посилює існуючі кола та породжує нові.
Під час відкритого вебінару з Андрієм Колотовим ви дізнаєтесь, чи можливо розірвати зачаровані кола компанії та чи може бути виробництво локомотивом для виходу компанії із зачарованого кола. Для цього будемо розбирати три зачаровані кола виробництва, які крутяться навколо невирішеного в більшості виробничих компаній конфлікту між швидкістю операційного потоку та постійними витратами виробничого підрозділу.
Аудиторія: представники виробничих компаній усіх типів, які відчувають, що опинились у негативному циклі.
Запрошуємо на вебінар відповідальних за ключові виробничі процеси, зокрема:
• Управління виробництвом (власник та операційний директор);
• Планування роботи всього виробництва, деталізація планів виробництва до цехового/дільничного/машинного центру рівнів;
• Планування на рівні цехів/ділянок.

Спікер Андрій Колотов, Партнер, керівник практики Теорії обмежень в Apple Consulting®
На позиції регіонального директора з продажу компанії Robertson&Blums (США) вибудував департаменти продажу в Україні, Казахстані та Азербайджані. Згодом із партнерами заснував компанію InnoWare, яка займається впровадженням ERP и CRM систем Microsoft.
Від початку 2005 року почав вивчення Теорії обмежень (ТОС) як бізнес-філософії та згодом отримав повну міжнародну сертифікацію ТОСІСО і Goldratt Schools з Інструментів Процесів мислення та усіх операційних додатків ТОС (Supply Chain, Operations, Critical Chain Project Management тощо), а також з продажу та маркетингу. У 2005 році доєднався до команди Apple Consulting® та очолив практику ТОС. Нині під його керівництвом або за його участі в Apple Consulting® реалізовано понад пів сотні проєктів. Серед задоволених результатами клієнтів: PET Technologies, «Галичина», Kormotech, Kosmo, Корпорація «Артеріум», Меблева компанія «Snite», IDS Borjomi Group тощо.

Участь безкоштовна на платформі Zoom. Рекомендується приймати участь з ноутбуку або планшету.
Реєстрація обов’язкова за посиланням: https://cutt.ly/uveHWUy

З усіх питань звертайтесь до Управління організаційної роботи та міжнародних відносин за тел.: 061-233-11-72, 050-484-11-97, е-mаіl: oso@ссі.zр.uа.

вебінар Колотов

logo international trade centre 01