ДІЛОВИЙ ВІЗИТ ДО УЗБЕКИСТАНУ

Узбекистан1З 16 по 22 травня 2021 р. Торгово-промислова палата України планує діловий візит в Узбекистан.

Протягом перебування в Узбекистані члени бізнесової делегації матимуть ряд ділових зустрічей, братимуть участь в українсько-узбецькому бізнес-форумі. Ділова програма передбачає заходи в м.Ташкент, Самарканд, Бухара. Крім того, учасникам буде запропонована культурна програма. Співорганізаторами заходу виступають ТПП України, ТПП Узбекистану, Посольство України в Республіці Узбекистан та Посольство Узбекистану в Україні за підтримки Узбецької республіканської товарно-сировинної біржі, а також Українсько-узбецької ділової ради. ТПП України пропонує долучитися до складу ділової місії українським підприємствам, представникам виробничих та торговельних компаній.

Участь у бізнес-місії дозволить представникам українського бізнесу встановити прямі ділові контакти, налагодити взаємовигідні коопераційні зв’язки, отримати актуальну інформацію про ситуацію на цікавому для них ринку.

Програмою візиту буде передбачено проведення першого спільного засідання Ділової ради та проведення українсько-узбецького бізнес форуму, зустрічей у форматі В2В і обговорення практичних питань двостороннього співробітництва в торговельно-економічній сфері, а також проведення виставки українських товарів в Ташкенті. Захід буде проведено в готелі «Wyndham» (Ташкент). Також для української делегації буде організовано одноденний бізнес-форум в місті Самарканд.

Особливий інтерес для узбецької сторони складають українські підприємства, які працюють в сферах тваринництва, птахівництва, переробки сільськогосподарської продукції, машинобудування, імпортери текстильної продукції, масложирової промисловості, гідроенергетиці, нафтогазовому комплексі. Узбецька сторона зацікавлена в просуванні інтересів власної електротехнічної галузі на українському ринку. До пріоритетних галузей належать, передусім, сільське господарство (постачання зернових, олії, масла, цукру, добрив, кормів), легка промисловість (текстиль), харчова, гірничодобувна, обробна промисловість, туризм, металургія та автомобілебудування тощо.

Вартість участі буде повідомлено згодом. У вартість включено:

авіапереліт Київ-Ташкент-Київ
внутрішні трансфери (а/п – готель- а/п., трансфери протягом робочих днів)
проживання
ділова програма
двосторонній бізнес форум
організація В2В
участь у виставці
екскурсії
медична страховка

За детальною інформацією щодо умов та вартості участі звертайтеся до Дирекції міжнародного співробітництва ТПП України:

Анна Любима (Этот адрес электронной почты защищен от спам-ботов. У вас должен быть включен JavaScript для просмотра., Этот адрес электронной почты защищен от спам-ботов. У вас должен быть включен JavaScript для просмотра., тел.: +38 095 546 65 09)

РЕЄСТРАЦІЯ:

Зважаючи на обмежений період часу для формування делегації, будемо вдячні за можливість розглянути нашу пропозицію якнайшвидше. Це дозволить нам більш якісно опрацювати Вашу цільову аудиторію та забезпечити проведення ділових зустрічей під час форумів.

logo international trade centre 01

Тел. (0619) 43-03-43, (0619) 42-86-32