У Запоріжжі відбудеться День технологій та інновацій

technology and innovation day lets prepare 7 638Найбільший 3D-принтер в Україні, унікальні дрони для промислового інспектування та багато інших інноваційних продуктів виготовляються у Запоріжжі. Вже завтра, 12 березня Запорізька торгово-промислова палата спільно з Асоціацією підприємств промислової автоматизації України запрошують познайомитися з авторами запорізьких інноваційних розробок, дізнатися про бізнес-кейси провідних промислових підприємств регіону.  Приєднатися до онлайн-заходу можна за посиланням: https://zoom.us/my/zpcci, пароль: ZTPP2020

Початок о 9.30

«Technology & Innovation Day» - це майданчик, на якому зустрінуться представники промислових підприємств, розробники, науковці та освітяни, представники владних структур, бізнес-асоціацій. Новий формат заходу покликаний об’єднати інноваційні пропозиції і запити компаній-замовників, сприяти просування кращих технологій та їх впровадженню на українських і закордонних ринках.
Заплановані три основні тематичні блоки:
1. Стан та інструменти розвитку інновацій на регіональному рівні.
2. Бізнес-кейси провідних промислових підприємств регіону.
3. Презентація кращих інноваційних рішень.
Активну участь у заході беруть компанії - учасники запорізького кластеру «Інжиніринг. Автоматизація. Машинобудування» - професійного об’єднання підприємців, науковців і бізнес-асоціацій. У числі спікерів - представники Національного університету «Запорізька політехніка», великих промислових компаній «Запоріжкран», «Запоріжсталь», «Мотор-Січ».
Чекаємо на презентації інноваційних розробок у галузі промисловості, енергетики, інфораструктури, транспорту, ІТ-продуктів, автоматизації. Більшість із них уже мають досвід застосування на підприємствах України, є і проєкти-початківці.
Серед учасників – інжинірингова компанія «Тріада ЛТД Ко» - виконує повний цикл виробництва, від проектування – до впровадження готових технологій у сфері роботизації зварювальних процесів, у тому числі – сучасні проєкти з використанням 3D-технологій реалізуються на підприємствах аерокосмічної галузі. «IZIVIZ» - запорізький розробник унікальних дронів для потреб промисловості. Проєкт PROFI+ - це автори великогабаритного 3D-принтеру, інших власних розробок у сфері адитивних технологій. Компанія «Green System» - презентує бізнес-кейси для промислових підприємств з будівництва сонячних електростанцій.

Програма події та реєстрація:

За більш детальною інформацією звертайтеся:

Этот адрес электронной почты защищен от спам-ботов. У вас должен быть включен JavaScript для просмотра.">Проєкт з розвитку кластерів ІАМ в регіонах Харкова та Запоріжжя «ClusteRISE» виконує «Асоціація підприємств промислової автоматизації України» (АППАУ) в рамках проєкту «Застосування та реалізація Угоди про асоціацію ЄС – Україна у сфері торгівлі», що впроваджується німецькою федеральною компанією Deutsche Gesellschaft für internationale Zusammenarbeit (GIZ) GmbH за дорученням уряду Німеччини. Окремі думки, висловлені в матеріалах, є особистою позицією авторів і необов’язково відображають точку зору Deutsche Gesellschaft für internationale Zusammenarbeit (GIZ) GmbH.

logo international trade centre 01

Тел. (0619) 43-03-43, (0619) 42-86-32