У Запоріжжі відбудеться День технологій та інновацій

technology and innovation day lets prepare 7 638Чи знаєте ви, що найбільший 3D-принтер в Україні, унікальні дрони для промислового інспектування та багато інших інноваційних продуктів виготовляються у Запоріжжі?
12 березня Запорізька торгово-промислова палата разом з Асоціацією Підприємств Промислової Автоматизації України запрошують познайомитися з промисловими інноваціями Запорізького регіону на «Technology & Innovation Day». Це майданчик, на якому зустрінуться представники промислових підприємств, розробники, науковці та освітяни, представники владних структур, бізнес-асоціацій. Новий формат заходу покликаний об’єднати інноваційні пропозиції і бізнес-кейси компаній-замовників, сприяти просування кращих технологій та їх впровадженню на українських і закордонних ринках.
День технологій та інновацій відбудеться у комбінованому форматі офлайн/онлайн-конференції. Заплановані три основні тематичні блоки:
1. Стан та інструменти розвитку інновацій на регіональному рівні.
2. Бізнес-кейси провідних промислових підприємств регіону.
3. Презентація кращих інноваційних рішень.
Активну участь у підготовці заходу беруть компанії - учасники запорізького кластеру «Інжиніринг. Автоматизація. Машинобудування». Професійне об’єднання підприємців, науковців і бізнес-асоціацій створено за ініціативи Запорізької торгово-промислової палати, Асоціації Підприємств Промислової Автоматизації України, Національного університету «Запорізька політехніка», групи запорізьких компаній, склад якої постійно розширюється.
Під час вебінару, присвяченого підготовці до Дня інновацій у Запоріжжі, вже відбулося знайомство з першими учасниками. Серед них – інжинірингова компанія «Тріада ЛТД Ко» - виконує повний цикл виробництва, від проектування – до впровадження готових технологій у сфері роботизації зварювальних процесів, у тому числі – сучасні проєкти з використанням 3D-технологій реалізуються на підприємствах аерокосмічної галузі. «IZIVIZ» - запорізький розробник унікальних дронів для потреб промисловості. Проєкт PROFI+ - це автори великогабаритного 3D-принтеру, інших власних розробок у сфері адитивних технологій. Компанія «Green System» - презентує бізнес-кейси для промислових підприємств з будівництва сонячних електростанцій.
Всіх бажаючих приєднатися до «Technology & Innovation Day» запрошують пройти коротке опитування, яке допоможе відкрити інновації у різних сегментах інжинірингу, автоматизації, машинобудування, а результати будуть опубліковані у вигляді зручної мапи інноваторів регіону.
Серед учасників чекають на авторів проєктів початкового, експериментального рівня, а також комерціалізованих інноваційних рішень та продуктів. Мапа з результатами стане частиною аналітичного звіту на Інноваційному дні регіону, а також – буде представлена в фіналі проєкту «Інтеграція 4.0» в Миколаєві та «Регіональний ландашфт Індустрії 4.0» в Харкові.

Якщо у вас є інноваційні розробки, пройти опитування можна на сайті:

Програма події та реєстрація:

За більш детальною інформацією звертайтеся:

До уваги ЗМІ!
Якщо Ви Бажаєте стати інформаційним партнером «Technology & Innovation Day», будь- ласка, зв’яжіться з нами за тел: (050) 600-46-81, e-mail: Этот адрес электронной почты защищен от спам-ботов. У вас должен быть включен JavaScript для просмотра.
Завжди відкриті до cпівпраці та партнерства!

logo international trade centre 01

Тел. (0619) 43-03-43, (0619) 42-86-32