Запорізька торгово-промислова палата сприяє позитивним змінам разом з проєктом ПРОМІС

11Запорізька торгово-промислова палата - партнер проєкту ПРОМІС «Партнерство для розвитку міст» вже протягом п’яти років. Маємо спільні цілі, прагнення і реалізовані проекти. 11 лютого президент Запорізької торгово-промислової палати Володимир Шамілов взяв участь у Міжнародній конференції проєкту ПРОМІС «МІСТА ТА ЗМІНИ: досягнення, перспективи». Урочиста церемонія «Святкуємо успіхи» відбулася у ВЦ «Козак-Палац», а загалом об’єднала у форматі онлайн чотири-області-партнери: Київ, Запоріжжя, Івано-Франківськ, Полтаву.
Проєкт ПРОМІС впроваджує в Україні Федерація канадських муніципалітетів за підтримки Уряду Канади.

Під час заходу Запорізька торгово-промислова палата і особисто президент Володимир Шамілов отримали Подяку за плідну співпрацю, вагомий особистий внесок у розбудову демократичного врядування та прискорення економічного розвитку громад України.
Дякуємо проєкту ПРОМІС, його експертам за реалізацію спільних ініціатив, важливих для підтримки і розвитку бізнесу у регіоні!

IMG e61719e13917f1733529ceb62c7e632c V
Згадаємо важливі етапи нашої співпраці.

2016 рік
Експерти Запорізької торгово-промислової палати – учасники робочої групи з розробки Програми сприяння малому і середньому підприємництву на 2017 – 2021 роки разом з представниками бізнесу, фахівцями виконавчих органів влади і експертами проєкту.

Партнерство в організації конгресно-виставкових заходів
А саме - постійна співпраця в організації важливих для бізнесу регіону конгресно-виставкових заходів: це міжнародний спеціалізований форум «ЕкоФорум», фестиваль бізнес-ідей «Стартап Фест».

2018 рік
Ми отримали нові можливості для підтримки МСБ регіону, які розширили нашу традиційну діяльність з розвитку зовнішньоекономічної діяльності малого та середнього бізнесу.
За сприяння проекту ПРОМІС Запорізька торгово-промислова палата стала організатором Центру підтримки бізнесу м. Запоріжжя.
Діяльність Центру спрямована у першу чергу на надання консультаційних, освітніх послуг для бізнесу, ефективну інформаційну-сервісну підтримку.

Основні напрями діяльності Центру підтримки експорту
- Освітні програми для представників МСБ сектору на тему практичних аспектів ведення ЗЕД, маркетингової діяльності на електронних торгових майданчиках.
- Майданчик для інформаційної підтримки малого та середнього бізнесу. Зокрема, розроблено практичне видання «Абетка експортера».
Сьогодні ми продовжуємо цю роботу і сподіваємося на подальшу співпрацю з експертами!

logo international trade centre 01

Тел. (0619) 43-03-43, (0619) 42-86-32