На виставці «АгроТехСервіс» знаходять нові ринки збуту

picture 1

Виставка – це завжди додаткові можливості для пошуку партнерів і каналів збуту продукції для виробників. Під час спеціалізованої виставки «АгроТехСервіс-2021» у ВЦ «Козак-Палац», що організована Запорізькою торгово-промисловою палатою, запорізькі фермери зустрілися з представникамии гіпермаркету «АШАН» Запоріжжя.

Мета бізнес-зустрічі під назвою «Здорово та локально» - встановлення прямих контактів гіпермаркету з місцевими постачальниками фермерської та крафтової продукції, локальними виробниками продуктів харчування.
На питання фермерів та виробників крафтового продовольства Запорізької області детально відповіла представниця центрального офісу «АШАН Україна» по закупівлі фермерських товарів Ольга Акуленко.
Пані Ольга повідомила, що «АШАН Україна» веде бізнес з постачальниками фермерської та крафтової продовольчої продукції: в гіпермаркеті «АШАН Запоріжжя» буде створено відділ «Фермерські товари» та запросила фермерів та виробників крафтового продовольства до співпраці, основним тезисом якої є «Фермерське – Локальне – Здорове».
У зустрічі взяли участь запорізькі виробники найрізноманітнішої харчової продукції: олії, соусів, фруктів та овочів, крафтового шоколаду, сирів, пастили та інших корисних і смачних продуктів, виготовлених у Запорізькому регіоні.
Сподіваємося, вже найближчим часом в «Ашан Запоріжжя» можна буде придбати більше продуктів від місцевих виробників. Тим паче, приклади успішної співпраці вже є.
Зокрема, член Запорізької торгово-промислової палати ТМ Famberry поставляє власну продукцію з кизилу до «Ашан».
Інна Ехсан, керуюча магазином «Ашан Запоріжжя» зазначає:
«У рамках зустрічі представників ТОВ «Ашан Україна Гіпермаркет» і потенційних постачальників крафтової і фермерської продукції, була презентована стратегія Culture Food, зокрема, вектор «Здорово і локально». Обговорили принципи роботи Ашан, орієнтацію на розвиток і підтримку локальних виробників, клієнтоорієнтованість і довірливі відносини у веденні бізнесу.
Отримали позитивний зв'язок від виробників області, які вже працюють з нами. Сподіваємося, у найближчому майбутньому жителі Запоріжжя зможуть придбати локальну продукцію на полицях «Ашан».

logo international trade centre 01

Тел. (0619) 43-03-43, (0619) 42-86-32