Від фінансів – до digital-стратегій

1Завершилася серія безкоштовних навчально-консультаційних заходів для бізнесу, що реалізована  Запорізькою торгово-промисловою палатою в межах проєкту  «Антикризова платформа «Єднаємо бізнес Запорізького регіону – перемагаємо кризу разом!» за підтримки Програми ООН із відновлення та розбудови миру та за фінансової підтримки Європейського Союзу.

Протягом місяця відбулося 18 вебінарів, загалом – більше 30 годин корисного контенту від провідних українських експертів: Сергія Свистіля, радника Віце-прем’єр-міністра України, голови Ради Асоціації експортерів і імпортерів «ЗЕД»; Івана Пустовіта, керівника практики трансформації компанії Apple Consulting®; Мілітіни Великої, керівниця ТОВ «АК «Бухгалтер»; Олександра Соколенка, старшого консультанта, менеджера проєктів Apple Consulting®; Наталі Милої, директорки Департаменту надання адміністративних послуг та розвитку підприємництва Запорізької міської ради; представників ГУ ДПС України в Запорізькій області; Дар’ї Шигаєвої, digital-маркетолога; Світлани Насирової, PHD, консультантки зі стратегічного маркетингу та розвитку бізнесу.

Зокрема, вебінари були присвячені таким темам:

- Фінанси та облік в управлінських рішеннях;

- Все, що необхідно знати підприємцям про трудові перевірки Держпраці, які відновлені з 1 вересня;

- Особливості організації експорту промислової групи товарів;

- Організація експорту товарів до країн африканського континенту;

- Актуальні питання експорту вітчизняних товарів на ринки ЄС;

- Реєстрація податкових накладних, коригування в ЄРПН;

- Фінмоніторинг-2020. Державна підтримка бізнесу: на які цілі та як отримати фінансування від держави;

- Управління асортиментом в торговельних точках;

- Онлайн-сервіси та онлайн-адмінпослуги для МСБ в умовах карантину;

- Основи digital-стратегії;

- Антикризовий менеджмент та розвиток у період змін. Інструменти антикризового маркетингу з мінімальним бюджетом.

Нагадаємо, у червні-липні цього року вже відбулася перша серія вебінарів проєкту. Заходи викликали велике зацікавлення серед запорізьких підприємців, відтак вже у жовтні ми продовжили вивчати нові актуальні бізнес-теми.

Програми вебінарів розраховані на представників мікро-, малого та середнього бізнесу Запорізької області, органи місцевого самоврядування, що працюють з підприємцями, громадські організації.

Дякуємо всім учасникам і спікерам за активну роботу!

«Антикризова платформа «Єднаємо бізнес Запорізького регіону – перемагаємо кризу разом!» – це серія вебінарів та онлайн-консультацій, що покликані надати підтримку діловій активності бізнесу регіону у період кризових явищ після карантину. Це фахова та експертна допомога у питаннях виходу з кризи без значних втрат. «Антикризова платформа «Єднаємо бізнес Запорізького регіону – перемагаємо кризу разом!» реалізована Запорізькою торгово-промисловою палатою в межах Програми ООН із відновлення та розбудови миру за фінансової підтримки Європейського Союзу.

Програму ООН із відновлення та розбудови миру реалізують чотири агентства ООН: Програма розвитку ООН (ПРООН), Структура ООН з питань гендерної рівності та розширення прав і можливостей жінок (ООН Жінки), Фонд ООН у галузі народонаселення (UNFPA) і Продовольча та сільськогосподарська організація ООН (ФАО).

Програму підтримують дванадцять міжнародних партнерів: Європейський Союз (ЄС), Європейський інвестиційний банк (ЄІБ), а також уряди Великої Британії, Данії, Канади, Нідерландів, Німеччини, Норвегії, Польщі, Швейцарії, Швеції та Японії.

logo international trade centre 01

Тел. (0619) 43-03-43, (0619) 42-86-32