У другий день «Еко Форуму» запорізький бізнес зустрівся онлайн з учасниками Міжнародного трейд-клубу

IMG 0885 minНапередодні, під час відкриття «Еко Форуму» у ВЦ «Козак-Палац» учасників і гостей заходу  онлайн привітав президент Міжнародного трейд-клубу Лю Цзюнь, який повідомив: «Основною формою роботи Клубу є організація виїзних засідань,  що регулярно проходять у Запорізькому регіоні та викликають підвищений інтерес учасників. Програмою передбачається проведення В2В-перемовин, які завжди відбуваються за підтримки нашого стратегічного партнера – Запорізької торгово-промислової палати.

До складу нашої організації входять представники торгових і економічних відділів посольств 30-ти країн, а також ряд міжнародних організацій, акредитованих в Україні. Основна мета діяльності Клубу – створення умов для надання закордонним дипломатам детальної інформації щодо економічного, експортного, науково-технічного, культурного потенціалу України, а також – сприяння у просуванні українських товарів на міжнародний ринок і залучення іноземних інвестицій. Члени Клубу особливу увагу приділяють розвитку екологічних промислових проєктів. Багато країн, що представляють Трейд-клуб, мають позитивний досвід вирішення екологічних проблем і готові поділитися ним з підприємствами регіону».

Саме екологія і енергозбереження стали основними темами обговорення під час онлайн-зустрічі між запорізьким бізнесом і учасниками Міжнародного трейд-клубу.

За інформацією генерального секретара Міжнародного трейд-клубу в Україні Олександра Ванідовського, до заходу онлайн приєдналися представники Австралії, Австрії, Болгарії, Іраку, Канади, Литви, Малайзії, Швеції.

Зокрема, представники Швецької бізнес-асоціації зазначили:

«Дякуємо Міжнародному Трейд-клубу та Запорізькій торгово-промисловій палаті за запрошення та організацію події, а також можливість взяти участь в B2B із локальним бізнесом та муніципалітетами, щоб представити напрацювання шведських компаній».

У числі запорізьких учасників зустрічі – АТ «УкрНІІОГаз» - найстарше підприємство України у сфері вирішення екологічних завдань, що має у своєму розпорядженні унікальну лабораторію. Представник підприємства Людмила Влащенко розповіла, що разом з колегами бере участь у зустрічі, щоб розширити географію ділових контактів і вийти на міжнародний рівень.

Крім здобуття нових ділових контактів запорізькі підприємства могли презентувати себе і послухати доповіді експертів щодо унікальних інноваційних систем водозабезпечення, створення безпечного робочого простору, міжнародного досвіду щодо вирішення екологічних питань.

logo international trade centre 01

Тел. (0619) 43-03-43, (0619) 42-86-32