ПРЕМІЯ ДЛЯ БІЗНЕСУ "КРИЛО ГЕРМЕСА"

крило гермесаПремія «Крило Гермеса-2020» - ініціатива ТПП України, спрямована на підтримку вітчизняного бізнесу.
Премія «Крило Гермеса-2020» - це нагода поділитися «рецептами» розв’язання проблем та йти до успіху разом.

Це – можливість відзначити успішних дійсних та потенційних членів ТПП, які цього року довели собі та оточуючим, що можуть розвиватися та працювати на благо інших у нелегких умовах.

Це - премія, перемогу в якій гарантують плідна робота та досягнення, а також ще одна ознака нашого визнання підприємництва, як двигуна української економіки.

Кульмінацією Премії стане церемонія нагородження на головній діловій зустрічі членів ТПП України ANNUAL CHAMBER MEETING.

Ми хочемо відзначити тих, хто зміг скористатися викликами сучасності та обернути їх у свої переваги.

До участі в Премії "Крило Гермеса" запрошуються підприємства або підприємці - фізичні особи, що зареєстровані у Єдиному державному реєстрі юридичних осіб, фізичних осіб - підприємців та громадських формувань з усієї території України (за виключенням тимчасово окупованих територій, а також зони операції Об’єднаних сил). Участь у Премії безкоштовна.

Для участі в Премії Вам необхідно заповнити заявку.
Прийом заявок триває з 6 жовтня по 20 листопада 2020 року. Оголошення результатів Премії - 10 грудня 2020 року.

Номінації Премії "Крило Гермеса - 2020":

«Трансформація року»
(Бізнес, який найкраще пристосувався до роботи в умовах карантину: переорієнтація та реорганізація бізнес-процесів.)
«Екологічний бізнес»
(Екологічно-свідома діяльність бізнесу, реалізація екологічних проєктів, спрямованих на відновлення еко-системи країни/регіону.)
«Інвестор року»
(Практичні досягнення в інвестуванні у вітчизняні (комерційні) проєкти протягом цього року, незважаючи на карантин.)
«Інноваційний прорив»
(Запровадження інноваційних технологій у підприємницьку діяльність)
«Жінка бізнесу»
(Успішний досвід ведення бізнесу під керівництвом жінок, відзначення таланту жінок у підприємництві, незалежно від сфери бізнес-діяльності)
«Соціально відповідальний бізнес»
(Започаткування/ впровадження/ реалізація благодійних та соціальних проєктів на користь суспільству.)
«Експортер року»
(Ефективне ведення зовнішньоекономічної діяльності за показниками експортних операцій.)
«Крафтовий виробник року»
(Виробник крафтової продукції, що досяг значних показників протягом року та/або започаткував унікальні технології крафтового виробництва.)
«Кращий банківський сервіс для малого та середнього бізнесу»
(Простота доступу, зрозумілий і швидкий банківський сервіс.)

Основними критеріями оцінки конкурсних заяв є відповідність номінації, економічна та соціальна важливість діяльності для країни/регіону, динаміка професійного розвитку, досягнення та практичні результаті діяльності

Заповнюйте заявку та перемагайте:

Положення конкурсу:

За додатковою інформацією звертайтесь:
Юдіна Анна

logo international trade centre 01