Учасники кластеру «Інжиніринг. Автоматизація. Машинобудування» планують спільні дії

1 minЗапорізька торгово-промислова палата об’єднує регіональний бізнес. 30 вересня у відбулася зустріч учасників кластеру «ІНЖИНІРИНГ. АВТОМАТИЗАЦІЯ. МАШИНОБУДУВАННЯ», створеного за ініціативи Запорізької ТПП, Асоціації Підприємств Промислової Автоматизації України, Національного університету «Запорізька політехніка», групи компаній, що першими долучилися до такої співпраці.

Обговорювали подальші кроки розвитку, організаційну структуру, основні задачі, переваги для всіх учасників.

Чому краще разом?

1. Спільний вихід на нові ринки і пошук нових клієнтів.
  2. Сучасні «цифрові» продукти і стартапи.
  3. Сумісні великі замовлення і проєкти.
  4. Економічна ефективність виробництва.

Зокрема, до кластерного руху вже приєдналися запорізькі компанії ТОВ «Ролл Гранд», ТОВ «Тріада ЛТД КО», ТОВ «Метексперт», ПАТ «Завод Перетворювач», ТОВ «ПК Котломонтаж», ТОВ «Завод Кранкомплект», ТОВ «Будкомплект», «Інфоком» та багато інших.

До речі, ще до офіційного створення кластеру його учасники продемонстрували ефективні кейси спільної діяльності. Зокрема, «Тріада Зварка» - розгалужена інжинірингова компанія, що працює з провідними підприємствами України у галузі зварювання – на Запорізькому Промисловому Форумі-2019 представила спільний проєкт із НУ «Запорізька політехніка» зі створення і впровадження нової навчальної технології VR/AR. Це реальний роботизований комплекс і його віртуальний аналог, що допомагає студентам та працівникам проходити навчання у віртуальній реальності.

Нагадаємо, під час Запорізького Промислового Форуму відбулася перша презентація Кластеру громадськості.

Приєднатися до роботи кластеру:

тел. (061) 233-11-72

За новинами стежте на сайті: www.cci.zp.ua

Проєкт «Кластер «Інжиніринг. Автоматизація. Машинобудування» реалізується Запорізькою торгово-промисловою палатою в межах Програми ООН із відновлення та розбудови миру за фінансової підтримки Європейського Союзу.

Програму ООН із відновлення та розбудови миру реалізують чотири агентства ООН: Програма розвитку ООН (ПРООН), Структура ООН з питань гендерної рівності та розширення прав і можливостей жінок (ООН Жінки), Фонд ООН у галузі народонаселення (UNFPA) і Продовольча та сільськогосподарська організація ООН (ФАО).

Програму підтримують тринадцять міжнародних партнерів: Європейський Союз (ЄС), Європейський інвестиційний банк (ЄІБ), Посольство США в Україні, а також уряди Великої Британії, Данії, Канади, Нідерландів, Німеччини, Норвегії, Польщі, Швейцарії, Швеції та Японії.

logo international trade centre 01

Тел. (0619) 43-03-43, (0619) 42-86-32