МІСЯЦЬ КІБЕРБЕЗПЕКИ В УКРАЇНІ 2020

Торгово-промислова палата України, Комітет з електронних комунікацій, Антикризовий центр кібернетичного захисту бізнесу при ТПП України, Державна служба спеціального зв’язку та захисту інформації України при підтримці РНБО України, Держспецзв’язку, Кіберполіції МВС, Україна приєдналась до європейської традиції і вже втретє проводять Місяць кібербезпеки, цього року - з 1 по 31 жовтня.

Політичним і технологічним фундаментом місяця кібербезпеки в 2019 році стали ІІ міжнародний форум «Кібербезпека. Захисти свій бізнес!» і І-ша національна виставка з кібербезпеки.

В роботі форуму взяв участь секретар РНБО України Данілов О.М.¸ перший заступник Голови Держспецзв’язку Чаузов О.М. начальник департаменту контррозвідувального захисту інтересів держави у сфері інформаційної безпеки СБУ Кулешов М.П. Понад 30 профільних експертів з державних установ та бізнесу з України, США, Німеччини та Ізраїлю вели дискусію з більш ніж 600 учасниками.

Проведення Місяця кібербезпеки в Україні в 2019 році, отримало широкий відгук в суспільстві, надало можливість акцентувати увагу державних структур, бізнесу і громадянського суспільства на актуальності проблем, підтвердило ефективність державно-приватної взаємодії в розбудові безпечного кіберпростору в Україні.

Ще в листопаді 2019 року ми розпочали підготовку і планували в 2020 році розширити географію проведення заходів. Нажаль COVID-19 не тільки вніс корективи в наші плани, але і відкрив нові проблеми безпечного ведення бізнесу. Ми проводимо заходи Місяця в умовах посилення карантину.

У 2020 році, в умовах пандемії, ми провели ряд заходів, серед яких online конференція «Безпечне online середовище - коронавірусний досвід». Конференція проходила 8-9 липня 2020 року. В її роботі прийняли участь понад 300 учасників. Протягом місяця планується проведення 3 форумів, 2 міжнародних науково-практичних конференцій, тренінгів, навчальних семінарів, 2 круглих столи, очікується участь понад 200 державних і приватних суб’єктів, які продемонструють свою рішучість співпрацювати в повній взаємодоповнюваності для підвищення рівня цифрової безпеки компаній, організацій і громадян.

Ці події стануть важливими кроками Місяця кібербезпеки в Україні 2020, який пройде 1-31 жовтня, третього щорічного Міжнародного Форуму

«Кібербезпека – захистимо бізнес, захистимо державу», що відбудеться

6 жовтня 2020 в місті Києві.

Запрошуємо до участі в заходах Місяця кібербезпеки в Україні.

Переглянути план заходів:

Пропозиції щодо Ваших заходів, які можуть бути включені до плану заходів, надсилати на адресу: Этот адрес электронной почты защищен от спам-ботов. У вас должен быть включен JavaScript для просмотра.

logo international trade centre 01

Тел. (0619) 43-03-43, (0619) 42-86-32