«Схід-Експо 2020»: 21-22 жовтня

Схід експоПрограма розвитку Організації Об’єднаних Націй (ПРООН) в Україні у межах Програми ООН із відновлення та розбудови миру та Міністерство цифрової трансформації України запрошують мікро-, малі та середні підприємства Донецької та Луганської областей, а також окремих районів Запорізької області вздовж узбережжя Азовського моря взяти участь у «Схід-Експо 2020», що відбудеться у столиці вже восени. Виставка пройде в самому серці Києва – «Палаці Спорту» на Спортивній Площі, 1. Проведення заходу попередньо заплановано на 21-22 жовтня 2020 року в Києві та буде залежати від епідеміологічної ситуації в Україні.

Захід відбудеться за фінансової підтримки Європейського Союзу, урядів Данії, Польщі та Японії, Посольства США в Україні та у партнерстві з Міністерством цифрової трансформації України, Дія.Бізнес, Донецькою, Запорізькою та Луганською обласними державними адміністраціями, Донецькою обласною торгово-промисловою палатою та Торгово-промисловою палатою України.

Про «Схід-Експо 2020»

Центральною подією «Схід-Експо 2020» стане виставка-презентація підприємств із різних куточків України, поєднана з можливістю бізнес-нетворкінгу, пошуку ділових партнерів та нових клієнтів з інших регіонів, країн Європейського Союзу та світу.
Понад 100 компаній презентуватимуть свою продукцію на виставкових стендах. Там будуть представлені товари харчової промисловості, текстилю, кераміки, а також соляні вироби, сувенірна продукція, IT-розробки, 3D-принтери тощо.
У 2017-2019 роках бізнес-виставка «Схід-Експо» вже проходила у Краматорську, Сєвєродонецьку, Києві та Львові. Загалом виставки відвідали понад 8000 гостей, а 250 компаній місцевих виробників презентували там свою продукцію. За підсумками торішніх заходів, 70% учасників завели корисні ділові знайомства та встановили нові ділові відносини з партнерами.
Мета заходу
Ми запрошуємо вас долучитися до виставки, аби розширити ринки збуту, завести нові ділові знайомства та закласти фундамент майбутніх бізнес-партнерств. Усі охочі зможуть взяти участь у тематичних дискусіях, удосконалити свої знання про бізнес-процеси на регіональному й національному рівнях та дізнатися більше про експортні можливості до ЄС та інших країн світу. Цей захід для тих, хто прагне та готовий вивести свою компанію на новий рівень.
Ярмарок
У межах «Схід-Експо 2020» відбудеться ярмарок, де всі учасники та учасниці виставки зможуть реалізувати свою продукцію відвідувачам. Ярмарок рекламуватиметься окремо для залучення до заходу якомога більшої кількості киян і гостей міста. Окрім того, передбачена онлайн-трансляція на сторінці ПРООН у Facebook, YouTube та на сайті заходу.
Умови участі
Участь у «Схід-Експо 2020» для підприємств є безкоштовною. Програма ООН із відновлення та розбудови миру бере на себе всі витрати щодо оренди виставкової зали, виставкових конструкцій, вантажного транспорту для перевезення обладнання та продукції, організації B2B-перемовин, створення каталогу учасників та промо-кампанії заходу – реклами в потягах Інтерсіті+, соціальних мережах, білбордах та у торгівельно-розважальних центрах.
Формати участі
1. Підприємство бере участь у заході, виставляє свою продукцію у виставковому модулі (2х2/2х3 метри), надає інформацію для каталогу виставки, бере участь у B2B-перемовинах;
2. Підприємство надає інформацію для каталогу виставки та приймає участь у B2B-перемовинах;
3. Підприємство лише бере участь у B2B-перемовинах;
4. Підприємство лише надає інформацію для каталогу виставки.

Карантинні заходи
З метою захисту здоров’я учасників та відвідувачів, організаторами будуть вжиті необхідні заходи для протидії поширенню пандемії коронавірусу COVID-19 під час проведення виставки, а саме:
• безконтактний температурний скринінг усім учасникам та відвідувачам;
• наявність індивідуального захисту (маски, рукавички) та забезпечення антисептиками учасників та відвідувачів;
• забезпечення одночасного перебування учасників та відвідувачів заходу з розрахунку не більше однієї особи на 5м2 приміщення та налагодження відстані між встановленими виставковими модулями – не менше 1,5 метри;
• дезінфекція поверхонь, громадських та службових зон протягом часу проведення виставки.
У разі посилення карантинних заходів з боку уряду, організатори зберігають за собою право перенести виставку на інші дати.

Контактні особи
• Олексій Махніборода, координатор напряму на півночі Донецької області, Програма ООН із відновлення та розбудови миру, +380 50 450 8732, Этот адрес электронной почты защищен от спам-ботов. У вас должен быть включен JavaScript для просмотра.
• Євген Бурлака, координатор напряму на півдні Донецької області, а також в окремих районах Запорізької області уздовж узбережжя Азовського моря, Програма ООН із відновлення та розбудови миру, +380 50 353 0975, Этот адрес электронной почты защищен от спам-ботов. У вас должен быть включен JavaScript для просмотра.
• Володимир Іщенко, координатор напряму в Луганській області, Програма ООН із відновлення та розбудови миру, +380 66 766 9585, Этот адрес электронной почты защищен от спам-ботов. У вас должен быть включен JavaScript для просмотра.
Для довідки
Програму ООН із відновлення та розбудови миру реалізують чотири агентства ООН: Програма розвитку ООН (ПРООН), Структура ООН із питань гендерної рівності та розширення прав і можливостей жінок (ООН Жінки), Фонд ООН у галузі народонаселення (UNFPA) і Продовольча та сільськогосподарська організація ООН (ФАО).
Програму підтримують тринадцять міжнародних партнерів: Європейський Союз (ЄС), Європейський інвестиційний банк (ЄІБ), Посольство США в Україні, а також уряди Великої Британії, Данії, Канади, Нідерландів, Німеччини, Норвегії, Польщі, Швейцарії, Швеції та Японії.

logo international trade centre 01

Тел. (0619) 43-03-43, (0619) 42-86-32