Освітній захід для спеціалістів у сфері закупівель

ПУБЛІЧНІ ЗАКУПІВЛІ22 – 24 вересня Запорізька торгово-промислова палата запрошує до участі триденному освітньому курсі, який допоможе вивчити головні аспекти чинного регулювання сфери публічних закупівель.
Аудиторія заходу: члени тендерних комітетів, уповноважені особи, які безпосередньо займаються плануванням закупівель, організацією і проведенням процедур закупівель/спрощених закупівель, звітуванням щодо укладених договорів.

Нагадуємо, що за порушення законодавства зазначеної сфери уповноважені особи замовників, службові (посадові) особи замовників, керівники замовників несуть відповідальність згідно з законами України, зокрема, у вигляді адміністративного стягнення від 100 до 10000 неоподаткованих мінімумів доходів громадян (в залежності від виду правопорушення) відповідно до статті 16414 Кодексу України про адміністративні правопорушення.

Заняття проводять спеціалісти-практики в сфері публічних закупівель та представники Управління Східного офісу Держаудитслужби в Запорізькій області.

Запорізька торгово-промислова палата щомісяця проводить освітні заходи для спеціалістів установ, організацій, підприємств, на яких поширюється законодавство в сфері публічних закупівель. Інформуємо, що з 19.04.2020 року введена в дію нова редакція Закону України «Про публічні закупівлі» №922-VIII від 25.12.2015, відповідно до якої значно зменшений вартісний поріг здійснення законодачо регульованих закупівель (починаючи з 50 тисяч гривень), що потребує особливої уваги всіх замовників, зокрема тих, які раніше не здійснювали закупівлі у відповідності до законодавста через їхню невелику вартість.
Вартість навчання складає: 1900,00 грн з урахуванням ПДВ
Учасники заходу після навчання отримують сертифікат
Крім того, Запорізька торгово-промислова палата пропонує консультаційні послуги у сфері публічних закупівель на комерційній основі:
• повне супроводження процедур закупівель/спрощених закупівель;
• розробка тендерної документації або її експертиза щодо відповідності законодавству;
• розробка документів щодо діяльності уповноваженої особи/тендерного комітету;
• перевірка документів по проведеним раніше процедурам закупівель;
• індивідуальні консультації, інформаційна та методична допомога, правова підтримка.

Місце проведення: ЗТПП, б. Центральний, 4. Навчання буде проводитися з дотриманням санітарних вимог, які встановлені на час дії крантину. Участь у заході обмежена (10 осіб)

logo international trade centre 01

Тел. (0619) 43-03-43, (0619) 42-86-32