ОНЛАЙН-ФОРУМ УКРАЇНА - ТУРЕЧЧИНА: НОВІ МОЖЛИВОСТІ ДЛЯ СПІВПРАЦІ

ОНЛАЙН ФОРУМ ТУРЕЧЧИНА20 серпня 2020 року о 14:00 відбудеться онлайн-форум «Україна-Туреччина: нові можливості для співпраці».

Чому варто взяти участь в зазначеному заході?

- особисте знайомство з керівниками дипломатичних місій, органів влади, міжнародних об'єднань, турецькими компаніями, потенційними партнерами;

- отримаєте корисні прикладні матеріали, що стосуються роботи на ринку Туреччини, зокрема і каталог з контактами турецьких бізнес організацій;

- кожен матиме змогу презентувати продукцію чи послуги компанії іншим учасникам заходу;

- будуть організовані прямі преговори в секціях (по сферах діяльності), що надасть змогу вести предметні переговори;

- забезпечується синхронний переклад, що знімає питання мовного бар'єру.

Формат зустрічі - онлайн та офлайн для спікерів.

Онлайн формат зустрічі відбудеться за допомогою системи ZOOM. Посилання в кімнату вебінару буде надіслано вам на пошту за день до події.

Програма зустрічі передбачає пленарну частину, в якій будуть висвітлені найближчі перспективи та пріоритетні напрями українсько-турецького економічного співробітництва, секцію Q&A та секторальні робочі групи, в яких компанії зможуть провести В2В.

Секція питань та відповідей також включає представлення учасників зустрічі, час регламентований.

Передбачається, що в зустрічі також візьмуть участь експерти в сфері логістики та експортного консалтигу, а також представник ТПП України в Туреччині, з метою надання консультацій щодо роботи на згаданому ринку.
За результатами проведення онлайн-зустрічі українські компанії отримають можливість налагодити прямі контакти з турецькими компаніями та одержать інфомацію щодо практичної допомоги малому і середньому бізнесу під час здійснення експортно-імпортних операцій, каталог бізнес-асоціацій та ділових кіл Туреччини.
Організаційно-фінансові умови участі:
Формат заходу: онлайн на базі платформи ZOOM, посилання в кімнату вебінару буде надіслано учасникам на пошту за день до події.
Робоча мова: російська, турецька.
Вартість участі – 360 грн. (вкл.ПДВ)
Вартість участі для членів ТПП України – 240 грн (вкл. ПДВ)
Орієнтовна тривалість – 2 години (14.00 – 16.00)
Попередня реєстрація участі - обов'язкова.

Контакти для зворотного зв'язку:
Анна Любима (+380955466509, Этот адрес электронной почты защищен от спам-ботов. У вас должен быть включен JavaScript для просмотра.,Этот адрес электронной почты защищен от спам-ботов. У вас должен быть включен JavaScript для просмотра., т. (044) 461 98 08)
Юлія Єгорова, т. (044) 461 98 07, м. 050 942 69 66, Этот адрес электронной почты защищен от спам-ботов. У вас должен быть включен JavaScript для просмотра., Этот адрес электронной почты защищен от спам-ботов. У вас должен быть включен JavaScript для просмотра.
Валерія Забашта, т (044) 584 28 15, м. 050 366 49 97, Этот адрес электронной почты защищен от спам-ботов. У вас должен быть включен JavaScript для просмотра., Этот адрес электронной почты защищен от спам-ботов. У вас должен быть включен JavaScript для просмотра.

ПОДРОБИЦІ ТА РЕЄСТРАЦІЯ:

logo international trade centre 01