Запорізька ТПП запрошує до участі в вебінарах для просування бізнесу

Общая

Запорізька торгово-промислова палата разом з провідними українськими експертами підготувала серію безкоштовних навчально-консультаційних заходів для бізнесу, що реалізується за проєктом «Антикризова платформа «Єднаємо бізнес Запорізького регіону – перемагаємо кризу разом!» в межах Програми ООН із відновлення та розбудови миру та за фінансової підтримки Європейського Союзу.

Програми вебінарів розраховані на представників мікро-, малого та середнього бізнесу Запорізької області, органи місцевого самоврядування, що працюють з бізнесом, громадські організації.

Обов’язкова реєстрація за посиланням: https://forms.gle/Zt1twH8gKg5sToim7

Участь у вебінарах БЕЗКОШТОВНА.

Початок об 11.00. Тривалість - 1,5 години.

Додаткова інформація за тел.: +380 (61) 233 -11-72, моб.: +380 (50) 484 1197, e-mail: Этот адрес электронной почты защищен от спам-ботов. У вас должен быть включен JavaScript для просмотра.

КАЛЕНДАР ЗАХОДІВ:

Тренер Тема Тривалість
1 10 червня Микола Ларін, керівник проектів Асоціації експортерів і імпортерів «ЗЕД», експерт у галузі міжнародної торгівлі. •          Брав безпосередню участь в якості керівника проекту по перекладу, адаптації національного законодавства та видання в Україні багатьох офіційних публікацій МТП, в тому числі і Застереження МТП 2003 про форс-мажори і Застереження МТП 2003 про ускладнення. •          Практичний досвід роботи у сфері зовнішньоекономічної діяльності (експорт та імпорт з різними країнами (різні групи товарів) понад вісім років. Карантин в Україні та форс-мажорні обставини. Засвідчення форс-мажору ТПП України та регіональними палатами. 1,5 години
2 11 червня
Зовнішньоекономічний контракт 2020! Нові виклики та реалії роботи на зарубіжних ринках. Як укласти безпроблемний ЗЕД-контракт. Практичні поради 1,5 години
3 15 червня Юлія Плієва, СЕО Apple Consulting® 1. "В швидкості справа. Швидкість реакції - це і є головна відповідь на цю кризу". 2. "Актуальні управлінські дилеми: як не приймати рішення наосліп" 1,5 години
4 18 червня
5 6 16 червня 17 червня Ольга Свєтова СЕО Olga Svetova COACHING CENTER, сертифікований тренер бізнес-програм, професійний коуч Ефективні навики роботи менеджера з продажу 1. Персональний навик презентації 2. Професійний навик слухача 3. Навик самоменеджменту 4. Навик «невключення» в роботі з запереченням клієнта 5. Навик завершення угоди 1,5 години
Теорія і практика (інструменти) в продажах. 1. Основи продажів 2. Техніки продажів 3. Майстерність переговорів 4. Робота з запереченнями 5. Мовні модулі або скрипти в продажах 1,5 години
7 19 червня Представники ГУ ДПС у Запорізькій області Користування податковими сервісами онлайн. Застосування порядку зупинення реєстрації податкової накладної та розрахунку коригування в Єдиному реєстрі податкових накладних. Новації законодавства для малого та середнього бізнесу 1,5 години
8 22 червня Світлана Олєйнікова, генеральний директор “Synergy Development Consulting”. Займається розробкою та впровадженням бізнес-стратегій, які несуть позитивний соціальний вплив, та надає широкий спектр послуг для багатьох зацікавлених сторін, зокрема міжнародних організацій, неурядових організацій, об'єднаних територіальних громад і соціального бізнесу. Досвідчена тренерка і коуч: більш як 400 проведених освітніх заходів, фасилітацій та модерацій. Пані Олєйнікова має великий досвід у розробці та реалізації проектів за донорського сприяння USAID, Посольства США в Україні, World Bank, UNHCR, Canadian Local Initiatives Support Fund, DANIDA, UNDP, ECHO та ін. Як наслідок, близько 10 000 представників неприбуткових організацій, бізнесу, органів державної влади і територіальних громад стали безпосередніми чи опосередкованими бенефіціарами цих проектів й підвищили свої компетенції в тих чи інших темах. 1.Фандрейзинг та гранти VS наслідки пандемії: Нові проблеми та виклики. Аналіз ситуації та план дій. 1,5 години
9 23 червня 2. Фандрейзинг та гранти VS наслідки пандемії: Нові грантові можливості для балансу та розвитку. 1,5 години
10 24 червня 3. Фандрейзинг та гранти VS наслідки пандемії: Міжнародне партнерство задля досягнення цілей та отримання ресурсів по вирішенню проблем. 1,5 години
11 25 червня 4. Фандрейзинг та гранти VS наслідки пандемії: Донори і ефективна робота з ними. 1,5 години
12 26 червня Представник «Укргазбанк» Програма 5-7-9 для МСБ 1 год.
13 02 липня Євгенія Литвинова, Президент / CEO / Аналітик Клубу експортерів України Більше 10 років досвіду роботи в управлінні. Успішно розроблено понад 20 проектів. Збільшення прибутковості компаній більш ніж в два рази. Реалізовано власні ідеї та проекти, які безпосередньо сприяли зростанню і рентабельності бізнесу. Премії, нагороди: 2016 - Індекс рівності, Політика корпоративного рівності, ТОЧКА ОПОРИ ЮА 2017 - Зразковий роботодавець згідно з рейтингами KyivPost, журналу "Бізнес" та SIC group 2018 - Фіналіст в номінації "Галузевий прорив року" SIC group, UAGRPL Більше 50 публікацій в різних виданнях на тему експорту Експорт після карантину: як диверсифікувати ризики та на що звертати увагу: 1. Зміни у світі експорту, під час Сovid-19, та які світові тренди стануть невід'ємною частиною експортного світу 2. Диверсифікація ризиків, як розробити покрокову інструкцію для кожного бізнесу, базуючись на нових знаннях 3. До яких викликів потрібно бути готовими у разі повторного спалаху хвороби. 1,5 години
14 03 липня Транскордонна торгівля в КНР - можливість оминути всіх посередників. Новий тренд експорту до КНР: 1. Що таке транскордонна торгівля та чим вона відрізняється від звичайного гурту. 2. Особливості транскордонної торгівлі у КНР 3. Які затрати на експорт продукції таким чином. 1,5 години

«Антикризова платформа «Єднаємо бізнес Запорізького регіону – перемагаємо кризу разом!» – це серія вебінарів та онлайн-консультацій, що покликані надати підтримку діловій активності бізнесу регіону у період кризових явищ після карантину. Це фахова та експертна допомога у питаннях виходу з кризи без значних втрат. «Антикризова платформа «Єднаємо бізнес Запорізького регіону – перемагаємо кризу разом!» реалізована Запорізькою торгово-промисловою палатою в межах Програми ООН із відновлення та розбудови миру за фінансової підтримки Європейського Союзу.

Програму ООН із відновлення та розбудови миру реалізують чотири агентства ООН: Програма розвитку ООН (ПРООН), Структура ООН з питань гендерної рівності та розширення прав і можливостей жінок (ООН Жінки), Фонд ООН у галузі народонаселення (UNFPA) і Продовольча та сільськогосподарська організація ООН (ФАО).

Програму підтримують дванадцять міжнародних партнерів: Європейський Союз (ЄС), Європейський інвестиційний банк (ЄІБ), а також уряди Великої Британії, Данії, Канади, Нідерландів, Німеччини, Норвегії, Польщі, Швейцарії, Швеції та Японії.

logo international trade centre 01

Тел. (0619) 43-03-43, (0619) 42-86-32