Відбувся з’їзд Торгово-промислової палати України

Чижиков19 травня відбувся з’їзд Торгово-промислової палати України – вищого керівного органу Палати. За результатами цієї знакової події президентом ТПП України переобрано Геннадія Чижикова. Також затверджено склад нової Ради ТПП України, до якої увійшли представники Запорізької торгово-промислової палати, великих підприємств Запорізької області, разом – 91 представник з усіх регіонів України та галузей економіки.

Запорізька торгово-промислова палата щиро вітає Геннадія Чижикова з цією визначною подією та бажає професійної наснаги, втілення найсміливіших ідей, реалізації перспективних проєктів заради розвитку українського бізнесу! Працюємо далі разом!

«Мої пріоритети у роботі, як і раніше, базуються на партнерстві, взаємній зацікавленості у досягненні цілей і захисті законних прав та інтересів наших членів. Палата – відкрита, гнучка організація, здатна відповідати на виклики часу.

Ми довели, що можемо трансформуватися та бути ближчими до бізнесу, першими чути про їх проблеми, доносити до влади та сприяти у вирішенні. Я дякую усім за довіру. Разом ми продовжимо робити Палату комфортною платформою для комунікацій», - зазначив президент ТПП України Геннадій Чижиков.

Палатою розроблено Стратегію, за напрямками якої організація працюватиме у найближчі п'ять років. Місія ТПП України полягає в забезпеченні сприятливого бізнес-середовища в Україні, створенні та розширенні можливості розвитку бізнесу через відкриття нових ринків для вітчизняного експорту, сприяння динамічній інтернаціоналізації українського бізнесу та активній інтеграції у світову економіку, а також надання послуг, затребуваних бізнесом.

Для її втілення визначено 7 стратегічних цілей, які формують основні напрями діяльності на найближчі 5 років. Серед них - GR - вектор, просування експорту, арбітраж, цифровізація тощо.

На адресу учасників з’їзду ТПП України надійшли вітання від Президента України, Голови Верховної Ради України та Прем’єр-міністра України.

Як зазначається у привітанні, ТПП України, яка є одним із найбільших у нашій державі об'єднань підприємців усіх форм власності, відіграє важливу роль у розвитку підприємницької діяльності в Україні.

«Ваша робота заслуговує на велику повагу, адже підтримка національних товаровиробників, просування українських товарів і послуг на зовнішні ринки, участь у міжнародних виставково-ярмаркових заходах гідно представляє нашу країну у світі. Упевнений, що співробітництво між державними органами влади та Торгово-промисловою палатою України й надалі сприятиме ефективному втіленню наших спільних планів щодо розвитку національної економіки. Бажаю усім вам плідної роботи, конструктивного діалогу та успішної реалізації перспективних інвестиційних проєктів на території України», – говориться у привітанні Володимира Зеленського.

Свої вітання делегатам з’їзду ТПП України також передали міжнародні та національні партнери – керівники Європалати, Всесвітньої федерації палат, Американської торгової палати, Європейської бізнес-асоціації, бізнес-омбудсмен, посольства Аргентини, Хорватії, Чехії, В’єтнаму й інші.

logo international trade centre 01

Тел. (0619) 43-03-43, (0619) 42-86-32