Запорізький Промисловий Форум-2020: місце зустрічі лідерів індустріальних рішень

ЗППЗ 19 по 21 травня у ВЦ «Козак-Палац» відбудеться Запорізький Промисловий Форум, який вже понад 20-ти років організовує Запорізька торгово-промислова палата.

Сьогодні це візитівка Запорізького регіону, один із найбільших в Україні виставкових форумів, на якому презентуються розробки у галузі металургії, машинобудування, ливарних технологій, зварювання, енергетики, автоматизації, ІТ-рішень, а також – реалізується насичена програма науково-практичних конференцій, коопераційних зустрічей. Щорічно на заході представлені сотні підприємств з усіх регіонів України, закордонні компанії.

Захід об’єднає п‘ять спеціалізованих виставок: «Машинобудування. Металургія», «Литво», «Зварювання», «Електротехніка та автоматизація», «Композити та склопластики».

У рамках експозицій демонструватимуться: машини, механізми і технологічне обладнання, важке машинобудування, інструменти та оснащення, контрольно-вимірювальні прилади, електротехніка, гідравліка, верстати, технології зварювання, енергозбереження.

Чому варто прийняти участь?

• Цільова аудиторія - відвідувачі - фахівці з усіх регіонів України, Східної Європи та країн СНД
  • 70 % учасників знаходять на виставці нових партнерів
  • 65 % учасників – постійні експоненти Запорізького Форуму
  • Виставка охоплює всі сфери промисловості, що дає змогу залучити якого більше учасників та відвідувачів

Нагадаємо, минулого року на форумі були представлені експозиції понад 150 учасників – підприємств України, Німеччини, Польщі, торгові марки компаній Великої Британії, Італії, Китаю, Нідерландів, США, Туреччини, Франції, Швейцарії, Чехії, Японії та інших країн.

Додаткова інформація щодо участі в Запорізькому Промисловому Форумі-2020 на сайті www.expo.zp.ua та за тел. +38 (061) 213-50-26, (050) 484-33-67, e-mail: Этот адрес электронной почты защищен от спам-ботов. У вас должен быть включен JavaScript для просмотра.

logo international trade centre 01

Тел. (0619) 43-03-43, (0619) 42-86-32