Форум «AgroPro»: орієнтир на експорт

11 лютого у ВЦ «Козак-Палац» відбудеться ІV спеціалізований аграрний форум «AgroPro», присвячений формуванню сприятливого середовища для експорту сільгосппродукції та продукції сільгоспмашинобудування. Захід організовує Центр інформаційної підтримки бізнесу м. Запоріжжя, оснований на базі Запорізької торгово-промислової палати за підтримки ЄБРР в рамках ініціативи «EU4Business» Європейського Союзу.

Форум покликаний допомогти малим і середнім сільгосптоваровиробникам і компаніям переробки продукції підвищити конкурентоспроможність, інтегруватися в національні та глобальні ланцюжки створення доданої вартості, відкрити доступ до нових ринків з фокусом на ринки ЄС, Азії, Канади тощо.

Минулі форуми були присвячені розвитку виробництва плодово-ягідних, овочевих культур і вирощування нових нішевих культур, впровадженню глибокої переробки продукції тваринництва та рослинництва, кооперації виробників, на черзі - розширення географії збуту сільськогосподарської продукції шляхом виходу на закордонні ринки.

Традиційно заплановані виступи авторитетних українських та закордонних експертів. Власним досвідом ділитимуться підприємці, які вже мають свою успішну експортну історію. У другий день форуму запланований візит до одного з провідних агропідприємств-експортерів Запорізької області.

tppbizedu4
logo international trade centre 01