Як брати участь у виставкових заходах з максимальною ефективністю?

IMG 7652Таке питання стало головним на тренінгу проєкту Міжнародного Торгового Центру (ІТС), що відбувся у Запорізькій ТПП та об’єднав агрокомпанії, харчові підприємства не тільки Запорізького, але й Дніпропетровського, Вінницького регіонів.

Запорізька торгово-промислова палата виступає регіональним партнером проекту Міжнародного Торгового Центру ІТС для виробників агропродукції з січня 2019 року. Повна назва - «Сприяння виходу малих і середніх підприємств плодоовочевого сектору на зовнішні ринки та включення їх у ланцюжки доданої вартості» - відображає основне спрямування цієї програми для українських агровиробників.

У відкритті заходу взяли участь віце-президент ЗТПП Андрій Куц, директор департаменту агропромислового розвитку Запорізької ОДА Андрій Поляков. Спікерами тренінгу виступили національний менеджер проєкту ІТС Альона Коломойцева, експерт Офісу з просування експорту України Олексій Грушецький, представник Messe Berlin в Україні Юлія Фішман.

За словами Альони Коломойцевої, мета тренінгу – навчити представників компаній, як правильно підготуватися до участі у міжнародних виставках. Основні результати, що має отримати підприємство: позиціонування на ринку, знайомство зі світовими трендами, отримання міжнародних контактів.

У Запорізькій області проєкт працює з січня 2019 року. Протягом цього часу у Запорізькій ТПП відбулися практичні сесії для компаній агровиробників: ознайомча, а також присвячена темі сертифікації виробництва за міжнародним стандартом GLOBALG.A.P, тренінг для виробників черешні у Мелітополі, інші заходи.

Серед компаній-членів ЗТПП вже є компанії, що мають позитивний досвід участі у проєкті – це ФОП Ольшанський С.М., ТМ Farmberry та ФГ «Деметралекс». Зокрема, цього року компанії взяли участь у колективному стенді проекту ІТС на найбільшій міжнародній виставці продуктів харчування та напоїв «Gulfood-2019» в Дубаї.

Хто представить Запоріжжя та інші регіони України на «Gulfood-2020», а також «Fruit Logistica» у Берліні - дізнаємось вже незабаром.

logo international trade centre 01

Тел. (0619) 43-03-43, (0619) 42-86-32