Сучасні технології - для учасників «AgroSchool»

IMG 7486У Запорізькій торгово-промисловій палаті відбувся фінальний тренінг бізнес-школи для аграріїв «AgroSchool». Четвертий модуль навчання присвятили системному підходу до впровадження точного землеробства. Тренери курсу - Артем Бєлєнков, засновник компанії групи компаній «SmartFarming», Вадим Остапенко, провідний консультант з точного землеробства «SmartFarming».
Захід організований Центром інформаційної підтримки бізнесу м. Запоріжжя за підтримки ЄБРР: консультації для малого бізнесу в Україні в рамках ініціативи #EU4Business Європейського Союзу.
Учасники отримали корисну та цікаву інформацію про точні технології, що допомагають підвищувати ефективність рослинництва та загалом про тренди у цій галузі, що пропонує світовий ринок.
Контент-сесії присвятили розробці концепції впровадження точного землеробства, технологіям точного посіву, моніторингу стану посівів та аналізу виконаних операцій.
Нагадаємо, також учасники бізнес-школи для аграріїв «AgroSchool» навчалися на тренінгах на тему впровадження на підприємствах системи НАССР, фінансових інструментів для розвитку агробізнесу, дослідження ринків збуту.
IMG 7472
IMG 7464
IMG 7510
Формат заходу передбачав індивідуальні консультації з тваринництва, рослинництва, ягідництва та інших напрямів сільського господарства.
Випускник школи, комерційний директор компанії «Лакомка-2010» Олександр Алєксандров зазначає: «Протягом чотирьох модулів навчання ми дізналися багато нового щодо роботи в агросекторі. Ці знання обов’язково стануть нам у нагоді, будемо впроваджувати їх у виробництво».

logo international trade centre 01

Тел. (0619) 43-03-43, (0619) 42-86-32