III Національний форум розвитку МСП 2019: #ЗРОСТАЙМО РАЗОМ

5dd2a50617992255990747ТПП України запрошує українські підприємства, організації підтримки бізнесу, бізнес-об'єднання, представників регіональної та місцевої влади взяти участь у #ІІІ Національному форумі розвитку МСБ 2019: #ЗРОСТАЙМО РАЗОМ!, який відбудеться 11 грудня 2019 року у приміщенні ТПП України.
Цього року форум організовує ТПП України у партнерстві з Офісом розвитку малого і середнього підприємництва при Мінекономіки (SMEDO) та проектом EU4Business/FORBIZ, за підтримки Представництва Європейського Союзу в Україні (DelegationofEuropeanUniontoUkraine).Захід приурочений проведенню загальнонаціонального «Європейського тижня підприємництва» (European SME Week) та планує зібрати під одним дахом близько 500 власників малих і середніх підприємств, представників організацій підтримки бізнесу, уряду, а також міжнародного співтовариства донорів і фінансових установ, що перетворить його на найбільшу національну подію, орієнтовану на розвиток та зростання МСБ в Україні в цьому році.Формат передбачатиме насичену програму, яка складатиметься з генеральної дискусійної панелі «Розвиток МСП в Україні: Курс на 2020», сесії пітчінгу щонайменше 20 діючих програм та інструментів підтримки розвитку підприємств, зон консультацій і нетворкінгу та паралельних практичних семінарів за напрямами: доступ до  знань, доступ до фінансування, доступ до ефективного регулювання, доступ до ринків.Консультації підприємцям надаватимуть представники програм і проектів підтримки бізнесу від національних та міжнародних організацій, у тому числі українських фінансово-кредитних установ. Особливий фокус презентацій і центральна зона консультацій буде демонструвати можливості доступу підприємцям до інформації та сервісів онлайн, зокрема через новий державний портал для малого і середнього бізнесу sme.gov.ua й інші нещодавно розроблені онлайн-платформи.Дискусії будуть присвячені питанням розвитку зовнішньої торгівлі, регуляторної політики, захисту інтересів бізнесу, імплементації європейських програм підтримки МСП в Україні, доступним фінансовим інструментам від національних і міжнародних фінансових установ, історіям успіху  українських підприємців із різних галузей економіки.Організації підтримки бізнесу, консалтингові компанії мають можливість отримати статус партнера форуму шляхом внесення партнерського внеску, обравши для себе одну з 3-х опцій.
Партнерська пропозиція
Реєстрація