Ділова місія до Азербайджану

АзербайджанЗапорізька торгово-промислова палата запрошує компанії – члени ЗТПП, партнерів до участі в діловій місії до Азербайджану. З 15 по 18 грудня 2019 р. Торгово-промислова палата України за підтримки Посольства України в Республіці Азербайджан та Фонду заохочення експорту та інвестицій в Азербайджані (AZPROMO) організовує діловий візит українських підприємців до м. Баку (Азербайджан) для участі в українсько-азербайджанському бізнес-форумі в рамках офіційного візиту Президента України Володимира Зеленського до Азербайджанської Республіки.
Очікується, що Президент України та Президент Республіки Азербайджан особисто візьмуть участь у бізнес-форумі 17 грудня.
Програма цього заходу включатиме пленарну частину, у якій будуть висвітлені найближчі перспективи та пріоритетні напрямки українсько-азербайджанського економічного співробітництва, умови ведення бізнесу в Україні та Азербайджані, після чого відбудуться також В2В переговори між представниками ділових кіл України та АР. Проект програми додається. Програма буде коригуватися відповідно до наповнення змістовної частини. ТПП готова організувати зустрічі з відповідними азербайджанськими партнерами згідно Ваших побажань та ділових інтересів.
До участі у форумі запрошуються українські компанії, заінтересовані у налагодженні коопераційних стосунків з Азербайджаном.
Азербайджанська сторона зацікавлена у співпраці у таких пріоритетних галузях, як: продукція агропромислового комплексу, харчова промисловість (цукор, кондитерські вироби, м’ясо та субпродукти, молоко та молочні продукти, продукція борошномельної промисловості і тютюнових виробів), металургія, енергетичне машинобудування, транспортне машинобудування (суднобудування, вагонобудування, авіаційна техніка), хімічна промисловість, фармацевтика, туризм, реклама та IT-технології.
У разі зацікавленості, керівників або представників підприємств  просять зареєструватися до 06 грудня. Реєстрація є обов'язковою та здійснюється на сайті ТПП України (https://www.ucci.org.ua).
ТПП України готова запропонувати пакет послуг, який включає: бронювання а/квитків, розміщення у готелі, трансфери з/до аеропорту, а також 16 і 17 грудня згідно ділової програми, медичне страхування, організацію В2В переговорів відповідно до профілів українських компаній.
Орієнтовна вартість пакету – 960 дол. США. Просимо взяти до уваги, що вартість пакету може змінюватись залежно від вартості а/квитків. При бажанні учасники можуть також вирішувати питання логістики самостійно (за умови обов’язкової реєстрації).
За додатковою інформацією звертайтесь до Управління організаційної роботи та міжнародних відносин Запорізької ТПП за тел. (061) 233-11-72, e-mail: Этот адрес электронной почты защищен от спам-ботов. У вас должен быть включен JavaScript для просмотра.
tppbizedu4
logo international trade centre 01