Запорізькі компанії шукають партнерів на найбільшій у Бельгії агровиставці

изображение viber 2019 12 04 13 30 32Делегація Запорізької торгово-промислової палати у складі віце-президента  Андрія Куца, керівників - компаній членів ЗТПП - ТОВ «АГРОНЕКСТ», «АГРОТЕХ», Мелітопольської агропромислової компанії, ТОВ «Виробництво підсиленої техніки» беруть участь у міжнародній виставці сільського господарства, тваринництва та садівництва Agribex, яка відбувається у Брюсселі з 3 по 8 грудня.

Участь у насиченій програмі заходу, ділові перемовини з потенційними закордонними партнерами відкриває великі можливості для представників компаній Запорізького регіону, що зокрема, представляють сільськогосподарське машинобудування.

Цей діловий візит реалізований у рамках проєкту Good Governance Fund, партнером якого у Запорізькому регіону виступає Запорізька ТПП. Ініціатива спрямована на сприяння збільшенню можливостей для експорту українських підприємств до ЄС та реалізується за підтримки Уряду Великої Британії.

Нагадаємо, у Запоріжжі та Мелітополі вже відбулася серія навчальних семінарів, тренінгів, експертних зустрічей. Підсумком стала підготовка технічних файлів продукції для ряду запорізьких компаній, що є необхідною умовою для експорту.

Така співпраця також є унікальною можливістю для започаткування В2В контактів, пошуку перспективних партнерів та встановлення ділових зав’язків з асоціаціями, компаніями, торговими мережами ЄС/Великої Британії. Про перші підсумки візиту і проведених перемовин на виставці Agribex дізнаємося від запорізьких учасників вже незабаром.

tppbizedu4
logo international trade centre 01