Партнерство заради сталого розвитку

20191202 095513Представники Запорізької торгово-промислової палати, компанії - члену ЗТПП ПрАТ «УкрНДІОГаз», Агенції регіональних ініціатив м. Запоріжжя беруть участь у міжнародній конференції з питань сталого міста, що цими днями відбувається у м. Самсун, Туреччина. Захід відбувається в рамках проєкту «Партнерство заради сталого розвитку» Столичної міської громади м. Самсун.

Мета заходу – створити основу для нових партнерських стосунків та інформувати учасників шляхом обміну передовою практикою з Європи на теми розумних міст, довкілля та зміни клімату в умовах Сталого міста.

У заході беруть участь голова делегації ЄС у Туреччині Посол Крістіан Бергер, мер м. Самсун Мустафа Демір, партнери проєкту з різних країн.

Заплановані презентації сталих міст, круглий стіл зі сталої співпраці для обміну планами та перспективними новими ідеями проєктів.

Зокрема, член Запорізької ТПП - компанія «УкрНДІОГаз» представить досвід з реалізації проєктів реконструкції і будівництва установок з очищення газів, запровадження нових технологій на металургійному виробництві, підприємствах харчової промисловості і АПК.

Тема сталого розвитку буде активно обговорюватися і на Спеціалізованому міжнародному запорізькому «ЕкоФорумі» у Запоріжжі у ВЦ «Козак-Палац», в участі в якому зацікавились експерти конференції у м. Самсун.

Довідково

Сталий розвиток – такий розвиток країн і регіонів, коли економічне зростання, матеріальне виробництво і споживання, а також інші види діяльності суспільства відбуваються в межах, які визначаються здатністю екосистем відновлюватися, поглинати забруднення і підтримувати життєдіяльність теперішніх та майбутніх поколінь.

tppbizedu4