У Запорізькій ТПП відбувся практикум, присвячений новим правилам здійснення Публічних закупівель

IMG 7180Другий із серії практикумів, присвячених новим правилам здійснення Публічних закупівель, що незабаром вступлять у дію згідно з новою редакцією Закону України «Про Публічні закупівлі», відбувся у Запорізькій торгово-промисловій палаті.

Захід став корисним джерелом інформації як для учасників закупівель, так і членів комітетів з конкурсних торгів. Експерт заходу - Галина Кауніна, практикуючий консультант у сфері публічних закупівель, постійний лектор ТПП.

Зокрема, нове законодавство знижує поріг закупівель до 50 тис. грн, запроваджує обов’язкове звітування в системі ProZorro за всі закупівлі від 0 гривень, встановлює персональну відповідальність посадових осіб (зокрема керівників органів) за порушення законодавства у сфері публічних закупівель та передбачає механізм автоматичного відхилення пропозицій з “аномально низькими цінами".

У Запорізькій торгово-промисловій палаті надаються комплексні послуги щодо супроводження процедур державних закупівель у відповідності з законодавством України, а також – організовуються курси, тренінги для замовників та учасників торгів. 30 жовтня відбувся перший із серії семінарів, присвячених внесенню змін до Закону України "Про публічні закупівлі" та деяких інших законодавчих актів України щодо вдосконалення публічних закупівель.

За анонсами подальших навчальних заходів можна стежити на сайті навчального центру «ТПП Академія» www.bizedu.com.ua

tppbizedu4