У Запорізькій ТПП навчають спеціалістів у сфері публічних закупівель

prozorro logo1У Запорізькій торгово-промисловій палаті надаються комплексні послуги щодо супроводження процедур державних закупівель у відповідності з законодавством України, а також – організовуються курси, тренінги для замовників та учасників торгів. 30 жовтня відбувся перший із серії семінарів, присвячених внесенню змін до Закону України "Про публічні закупівлі" та деяких інших законодавчих актів України щодо вдосконалення публічних закупівель.

Зокрема, нове законодавство, що вступить в силу через шість місяців, знижує поріг закупівель до 50 тис. грн, запроваджує обов’язкове звітування в системі ProZorro за всі закупівлі від 0 гривень, встановлює персональну відповідальність посадових осіб (зокрема керівників органів) за порушення законодавства у сфері публічних закупівель та передбачає механізм автоматичного відхилення пропозицій з “аномально низькими цінами".

Експерт заходу - Галина Кауніна, практикуючий консультант у сфері публічних закупівель, постійний лектор ТПП

До участі у заході були запрошені як учасники закупівель, так і члени комітетів з конкурсних торгів. Надалі навчальні семінари з цієї теми будуть продовжуватися. За анонсами можна стежити на сайті навчального центру «ТПП Академія» www.bizedu.com.ua

tppbizedu4