Тренінг «Секрети фандрейзингу. Як отримати гроші, які не потрібно повертати»

55557 - 8 листопада Центр інформаційної підтримки бізнесу м. Запоріжжя (ЦIПБ), оснований на базі Запорізької торгово-промислової палати, запрошує взяти участь у тренінгу «Секрети фандрейзингу. Як отримати гроші, які не потрібно повертати». Захід організовано ЦІПБ м. Запоріжжя за підтримки Європейського банку реконструкції та розвитку в рамках ініціативи EU4Business Європейського Союзу.

На тренінгу розберемо основні методи фандрейзингу, навчимо, як підготуватись до отримання грантових коштів, побудувати партнерства з донорами, владними органами та громадою.

Крім того, у учасників буде унікальна можливість ознайомитись з основами фандрейзингу та можливостями грантового фінансування для українських підприємств, пошуком грантового фінансування та дієвою методологією заповнення виграшних грантових заявок.

Навчальна програма буде поділена на чотири частини:

1. Ринок безповоротних коштів;

2. Компанія-грантоотримувач;

3. Партнерство (ми розглянемо партнерство у двох розрізах: бізнес-влада-громада та побудова міжнародних партнерств);

4. Якість заявки та складові успіху.

Тренер: Світлана Олєйнікова є генеральним директором в “Synergy Development Consulting”. Це консалтингова компанія, яка функціонує за принципами соціального підприємництва.

Займається розробкою та впровадженням бізнес-стратегій, які несуть позитивний соціальний вплив, та надає широкий спектр послуг для багатьох зацікавлених сторін, зокрема міжнародних організацій, неурядових організацій, об'єднаних територіальних громад і соціального бізнесу. Досвідчена тренерка і коуч: більш як 400 проведених освітніх заходів, фасилітацій та модерацій.

Пані Олєйнікова має великий досвід у розробці та реалізації проектів за

донорського сприяння USAID, Посольства США в Україні, World Bank, UNHCR, Canadian Local Initiatives Support Fund, DANIDA, UNDP, ECHO та ін. Як наслідок, близько 10 000 представників неприбуткових організацій, бізнесу, органів державної влади і територіальних громад стали безпосередніми чи опосередкованими бенефіціарами цих проектів й підвищили свої компетенції в тих чи інших темах.

Експертиза в оцінці бізнес-проектів в “Diamond Challenge for High School Entrepreneurs” (University of Delaware, США), UNHCR. Вона також є учасником “Open World Program” (США); Випускниця “Tech Camp” (за підтримки Посольства США в Україні) та “CRDF Global” (США), Stanford University. Є автором “Програми підтримки підприємців” (учасники програми успішно розробили та реалізували більше 150 бізнес-проектів).

Вартість участі у тренінгу «Секрети фандрейзингу. Як отримати гроші, які не потрібно повертати» становить 1500 грн. (з ПДВ) за одного учасника. У вартість навчання входять інформаційно-навчальні матеріали, перерви на каву і обід.

Для участі у тренінгу необхідно заповнити онлайн-заявку за посиланням не пізніше 04 листопада 2019 року.
Реєструйтеся зараз, адже кількість місць обмежена.

Детальна інформація за тел. (061) 233-11-72, e-mail: Этот адрес электронной почты защищен от спам-ботов. У вас должен быть включен JavaScript для просмотра. (контактна особа – Ксенія Нагорна).

Довідково:
Фандрейзинг або збір коштів ( л. fundraising) — процес залучення грошових коштів та інших ресурсів (людських, матеріальних, інформаційних тощо), які організація не може забезпечити самостійно, та які є необхідними для реалізації певного проектуа бо своєї діяльності в цілому.
Довідково:

tppbizedu4