Конференцію у ВЦ «Козак-Палац» присвятили перспективам бізнес-консалтингу

13 жовтня у ВЦ «Козак-Палац» Запорізької торгово-промислової палати відбувається конференція «Регіональний ринок послуг бізнес-консультанта». Це підсумковий із серії заходів для представників ринку консалтингових послуг. Подібні вже відбулися у Миколаєві та Одесі.

Конференції організовані Центрами інформаційної підтримки бізнесу м. Запоріжжя, Одеси та Миколаєва за підтримки Європейського банку реконструкції та розвитку в рамках ініціативи EU4Business Європейського Союзу.

Захід об’єднав на одному майданчику представників компаній і підприємців, які надають послуги бізнесу з управлінського, фінансового, юридичного, бухгалтерського, маркетингового, IT, кадрового, освітнього супроводження.

Формування розвинутого ринку консалтингових послуг - у числі актуальних на сьогодні питань для малого та середнього бізнесу. Проте, експерти відзначають певну недовіру підприємців до консультантів.

Віце-президент Всеукраїнської асоціації консультантів з управління Ельвіра Файзулліна – один з експертів конференції – зазначає, що поки ринок цих послуг в Україні невеликий.

Щоб змінити цю ситуацію, відповідати міжнародним стандартам і рівнятися на кращих у професіїї, і організована конференція. Зокрема, щоб об’єднати зусилля, запорізьких бізнес-консультантів запрошують приєднатися до меморандуму по створення Східної асоціації професійного ділового навчання та бізнес-консалтингу.

Учасники отримають найактуальнішу інформацію про:

- сучасні тенденції розвитку та тренди ринку консалтингових послуг

- розвиток компетенцій, методи і лайфхаки

- організацію та просування послуг консалтингової компанії

- брендінг та стратегії digital-маркетингу

Також у програмі конференції заплановані дві нетворкінг-сесії, в яких беруть активну участь всі учасники.

Спікери заходу – провідні експерти та фахівці галузі бізнес-консалтингу і ділового навчання, спеціалісти-практики з управління, маркетингу, SММ та інформаційних технологій.

У їх числі - власник та СЕО «ICPM Consulting», PhD, МВА Володимир Малічевський:

«Послуги сучасного управлінського консалтингу змінюються разом зі світом. Консалтингові послуги все більше концентруються на змінах в організаціях, які пов'язані з впровадженням нових процесів.

Зміни в структурі управлінського консалтингу призводять до того, що з'являється нова парадигма продукту, яка визначається можливостями користувача, який є замовником послуг».

tppbizedu4