Фахівці ТПП доопрацюють Методику проведення експертизи якості брухту і відходів чорних та кольорових металів і сплавів

Фахівці ТПП та УА «Втормет» і ОП «Укрметаллургпром» обговорили Методику проведення експертизи якості брухту і відходів чорних та кольорових металів і сплавів, розроблену експертами торгово-промислових палат.

25  вересня в  Торгово-промисловій палаті України сталася  знакова  для  палат і, насамперед,  для  експертів  торгово-промислових  палат подія. Вперше  за  історію  товарознавчої  експертизи    відбулася робоча  зустріч  фахівців  палат  та  фахівців  УА «Втормет» і ОП «Укрметаллургпром»метою  якої  було  обговорення  Методики  проведення  експертизи  якості брухту і відходів чорних та кольорових металів і сплавів, розробленої  експертами торгово-промислових палат,  та   пошуки  шляхів  подальшої  співпраці  Торгово-промислової  палати  й  асоціацій металургійної  промисловості.

Для  розробників Методики  – експертів Запорізької  та  Миколаївської регіональних  палат,  а  також фахівців Дирекції товарознавчої експертизи та  сертифікації походження ТПП України   було  надзвичайно  важливо  почути  пропозиції  та  зауваження  від  найбільш досвідчених   експертів  України  в  цій  галузі,  дізнатися про нові  напрацювання,  впровадження  нових  стандартів.

Методика  буде доопрацьована  з   урахуванням  висловлених  побажань, узгоджена та затверджена  Президією ТПП  України,   після  чого  експерти  регіональних  торгово-промислових  палат  зможуть    керуватися  нею  під  час   проведення    відповідних  експертиз.

А Торгово-промислова  палата України  та  регіональні  торгово-промислові  палати   і  надалі готові   співпрацювати   з асоціаціями   металургійної  промисловості   задля  пошуку  найкращих  рішень.

Висловлюємо подяку УА «Втормет», ОП «Укрметаллургпром» , Запорізькій та Миколаївській   ТПП.

За матеріалами сайту https://ucci.org.ua

tppbizedu4