У ВЦ «Козак-Палац» відбулася виставка «Ювелірний Світ»!

119 – 22 вересня у виставковому центрі «Козак-Палац» відбувалася 18-а спеціалізована виставка ювелірних виробів «Ювелірний Світ - 2019», організована Запорізькою торгово-промисловою палатою за підтримки Асоціації Ювелірів України.
До Запоріжжя завітали понад 80 учасників з Білої Церкви, Вінниці, Дніпра, Запоріжжя, Кривого Рогу, Одеси, Харкова та інших міст України. Відвідувачів зустрічали представники відомих українських ювелірних будинків, представники закордонних торгових марок, нові яскраві компанії, заводи-виробники, ексклюзивні пропозиції та приємні бонуси.

Діамантові партнери:

Запорізька ювелірна фабрика «АRISTA»

Ювелірний завод «Вінниця-Кристал»

Золоті партнери:

Ювелірна компанія «ТANGO»

Eurogold

Туристичний партнер:

Агенція горящих путівок «Августин»

Чудовим стартом чотириденної насиченої програми виставки став розіграш приємних сюрпризів і подарунків серед відвідувачів виставки від організаторів та учасників. Визнання та щира подяка – компаніям-постійним учасникам. Віце-президент Запорізької торгово-промислової палати Дмитро Антонюк і регіональний директор Асоціації ювелірів України Павло Нечипуренко вручили дипломи партнерам – представникам компаній TANGO, ARISTA, ВІННИЦЯ – КРИСТАЛ, EUROGOLD Jewellery, Агенції горящих путівок "АВГУСТИН".

У числі перших відвідувачів виставки – делегація гостей з Вірменії та Туреччини, що на запрошення Регіонального фонду підтримки підприємництва в Запорізькій області перебувають із діловим візитом до регіону. Представник громадської організації «Development Principles» (Вірменія) Анахід Газанчан ділиться враженнями:

«Чудова обстановка, красиво, зручно, комфортно, дуже органічний відкритий простір. Ми вже встигли купити батики – гарно, що на виставці представлені не тільки ювелірні прикраси, але й аксесуари. Велика подяка організаторам виставки!».

На виставці були представлені:

Золоті та срібні прикраси

Прикраси з діамантами

Натуральне каміння

Столове срібло

Ювелірна біжутерія

Прикраси з емаллю

Вишукані подарунки

Ексклюзивні авторські вироби

Догляд за ювелірними виробами

Мистецькі вироби, картини художників

Щодня для відвідувачів проходили декілька розіграшів прикрас від провідних ювелірних будинків України, діяли знижки від виробників. У неділю, 22 вересня відбувся розіграш сертифікату на туристичну поїздку від туристичного партнера виставки - «Агенції горящих путівок Августин». Також відбулося традиційне Свято срібла, під час якого пройшли покази нових колекцій прикрас, покупці взяли участь у спеціальній лотереї.

Для зручності відвідувачів у виставковому центрі працювали зони відпочинку та переговорів, дитяча зона для малечі.

Детальна інформація про подію на офіційному сайті виставки www.expo.zp.ua

Оргкомітет:

tppbizedu4