У Запорізькій ТПП відкрита школа для аграріїв

14 вересня у Запорізькій торгово-промисловій палаті стартувало навчання у бізнес-школі для аграріїв «AgroSchool». Захід організований Центром інформаційної підтримки бізнесу м. Запоріжжя, основаним на базі Запорізької ТПП за підтримки ЄБРР у рамках ініціативи #EU4Business Європейського Союзу.

Тема першого модулю – «Впровадження на підприємствах системи НАССР: практичні аспекти». Запрошений експерт агрошколи – Олеся Прісс, завідувачка кафедри харчових технологій та готельно-ресторанної справи Таврійського державного агротехнологічного університету:

«НАССР – це система, що дозволяє виробляти безпечну харчову продукцію і мати змогу це довести. Українському виробнику не варто боятися цієї системи!

Варто впровадити і отримати свою вигоду». Серед переваг впровадження НАССР (стає обов’язковим вже з 20 вересня 2019 року) - можливість збільшити доходи чи знайти інвестора на вигідних умовах, вихід на нові ринки збуту, зменшення втрат, пов'язаних із відкликанням продукції, штрафними санкціями і судовими позовами.

Як повідомляють представники Центру інформаційної підтримки бізнесу м. Запоріжжя, загалом навчання в «AgroSchool» передбачає чотири тематичні модулі: на черзі – тема фінансових інструментів для розвитку агробізнесу у жовтні, дослідження ринків збуту – у листопаді, ІТ-технології для сільгоспвиробництва – у грудні.

Формат заходу передбачає також індивідуальні консультації з тваринництва, рослинництва, ягідництва та інших напрямів сільського господарства.

Бажаючі ще можуть приєднатися до навчання!

Детальна інформація за тел. (061) 233-11-72, (050) 484-11-97, e-mail: Этот адрес электронной почты защищен от спам-ботов. У вас должен быть включен JavaScript для просмотра., Этот адрес электронной почты защищен от спам-ботов. У вас должен быть включен JavaScript для просмотра.

tppbizedu4