Запорізька ТПП вітає підприємців із професійним святом!

1У першу неділю вересня в Україні відзначається День підприємця. Президент Запорізької торгово-промислової палати Володимир Шамілов взяв участь в урочистому заході з нагоди свята, що відбувся в Запорізькій облдержадміністрації. За високий професіоналізм, активну підтримку палатівського руху пам’ятним символом «Меркурій» Запорізької ТПП нагороджені ТОВ ВК «Котломонтаж» і ПрАТ «Новомиколаївський молокозавод».

Компанія «ПК Котломонтаж» представляє машинобудівну галузь і є виробником власної продукції зі сталі: котлів, електрозварювальних труб, відводів, ємнісного обладнання, дробильно-сортувального обладнання, а також – виконує заходи з теплозбереження, токарно-фрезерні роботи.

Новомиколаївський завод – виробник якісної молочної продукції, технічного казеїну – продукту, що отримується з молоко і застосовується в промисловості.

Підприємства – члени ЗТПП беруть активну участь в проектах з розвитку експортної активності, міжнародної співпраці, успішно презентують свою продукцію в Україні та за кордоном.

Також почесними грамотами Запорізької облдержадміністрації та облради нагороджені компанії – члени ЗТПП, що представляють найрізноманітніші галузі підприємництва, серед них – промисловці, аграрії.

Запорізька торгово-промислової палати вітає членів ЗТПП, всіх підприємців області з професійним святом та бажає наснаги, здобуття нових конкурентних переваг і успішної щоденної роботи!

Завжди раді бачити вас у Запорізькій ТПП, і вже наступного тижня відкриваємо осінній сезон ділових заходів, що допоможуть здобути нові знання та переваги.

Школа для аграріїв «Agroschool»

4-5 вересня

Запорізька ТПП, бул. Центральний, 4

«Agroschool» - це сучасна освітня платформа, що об’єднає представників бізнесу та фахівців агросфери, забезпечить підприємців майданчиком для комунікацій з експертами, допоможе отримати знання, необхідні для розвитку виробництва і розширення ринків збуту.

Програма поділена на 4-и навчальні модулі: 4-5 вересня, 2-3 жовтня, 13-14 листопада, 11-12 грудня.

Тренінг «Дослідження ринків збуту»

17 вересня

Запорізька ТПП, бул. Центральний, 4

Повна назва тренінгу: «Дослідження ринків збуту та пошук покупців для АПК в країнах Перської затоки та Африці, у тому числі з використанням інструментів електронних торговельних майданчиків».

Захід розрахований на виробників сільгосппродукції, які вже мають досвід експорту та виходу на закордонні ринки або тільки роблять перші кроки. Для тих, хто прагне розширити ринки збуту, включаючи країни Перської затоки та Африканського континенту.

Тренінг «Створення операційної переваги у виробництві: підхід ТОС»

26 вересня

Запорізька ТПП, бул. Центральний, 4

Теорія обмежень (ТОС) - це філософія управління бізнесом, в основі якої лежить розуміння того, що успішність бізнесу зумовлюється ефективністю / продуктивністю його обмеження.

Тренінг надасть дорожню карту змін у виробництві за методологією Теорії Обмежень задля збільшення прибутку на існуючих потужностях.

Запрошуємо до участі!

tppbizedu4