Про роботу в умовах нового ринку електроенергії йшла мова на «круглому столі» у Запоріжжі

1З 1 липня 2019 року в Україні запрацював новий ринок електричної енергії, який вимагає від постачальників та споживачів додаткової уваги та достатнього розуміння механізмів функціонування енергоринку в нових умовах. У контексті цих змін дочірнє підприємство «Профіт Хаб» - постачальник електричної енергії ряду запорізьких комунальних, промислових підприємств – запросило своїх партнерів і споживачів на робочу зустріч у Запоріжжі.

Спілкування відбулося у конференц-залі Запорізької торгово-промислової палати в форматі «круглого столу». У фокусі уваги – актуальні питання роботи промислових споживачів в умовах нового ринку електричної енергії в Україні, механізм формування ціни на електричну енергію, запровадження тарифу на передачу ДП НЕК «Укренерго» для промислових споживачів. На ці та багато інших актуальних та проблемних питань постачання електроенергії компетентно відповідали технічний директор ДП «Профіт Хаб» Ольга Тагієва, заступник директора ДП «Профіт Хаб» Олена Іванова.

Учасники отримали фахові поради щодо організації роботи підприємства в умовах законодавчих змін в сфері електропостачання, а також поспілкувались з іншими представниками підприємств області.

Як зазначила на завершення зустрічі Олена Іванова, наразі ДП «Профіт Хаб» виконало усі необхідні технічні фінансові та інші вимоги для роботи на ринку електричної енергії України в повних умовах і гарантує підприємствам безперебійну поставку електричної енергії і надалі.

tppbizedu4