Як знайти ринки збуту в країнах Перської затоки та Африки навчать на тренінгу

bankoboev.ru materik afrika globus

17 вересня Центр інформаційної підтримки бізнесу м. Запоріжжя (ЦIПБ), оснований на базі Запорізької торгово-промислової палати запрошує взяти участь у тренінгу «Дослідження ринків збуту та пошук покупців в країнах Перської затоки та Африки».

Захід організовує ЦІПБ м. Запоріжжя за підтримки ЄБРР: консультації для малого бізнесу в Україні в рамках ініціативи #EU4Business Європейського Союзу.

Мета тренінгу – навчити підприємців швидко і без додаткових зусиль знаходити потенційних партнерів для збуту своєї продукції у зазначених регіонах, знаходити потрібні стандарти, регламенти, умови пакування, маркування та етикетування для свого виду продукції, дізнатися більше про обов'язковий порядок реєстрації іноземних фірм, що експортують свої товари до країн Перської затоки.

Тренери:

1111.png

Микола Ларін, керівник проектів Асоціації експортерів і імпортерів «ЗЕД», експерт у галузі міжнародної торгівлі.

Брав безпосередню участь в якості керівника проекту з перекладу, адаптації національного законодавства та видання в Україні багатьох офіційних публікацій МТП, у тому числі й Застереження МТП 2003 про форс-мажори, а   також Застереження МТП 2003 про ускладнення.

Практичний досвід роботи у сфері зовнішньоекономічної діяльності (експорт та імпорт різних груп товарів) понад вісім років.

Євгенія Литвинова, Президент / CEO / Аналітик Клубу експортерів України

Більше 10 років досвіду роботи в управлінні. Успішно розробила понад 20 проектів, що дозволило збільшити прибутковість компаній більш ніж у два рази та сприяло зростанню і рентабельності бізнесу в цілому.

Премії, нагороди:

2016 - Індекс рівності, Політика корпоративної рівності, ТОЧКА ОПОРИ ЮА

2017 - Зразковий роботодавець згідно з рейтингами KyivPost, журналу "Бізнес" та SIC group

2018 - Фіналіст у номінації "Галузевий прорив року" SIC group, UAGRPL

Вартість участі у тренінгу «Дослідження ринків збуту та пошук покупців в країнах Перської затоки та Африки» становить 1500 гривень за одного учасника. У вартість навчання входять інформаційно-навчальні матеріали, перерви на каву, обід. Учасники тренінгу сплачують транспортні витрати та проживання самостійно.

Для участі у тренінгу необхідно заповнити онлайн-заявку за лінком https://form.jotformeu.com/92101497309355 не пізніше 12 вересня 2019 року.

Реєструйтеся зараз, кількість місць обмежена.

SliderZatoka

За додатковою інформацією звертайтеся за електронною адресою Этот адрес электронной почты защищен от спам-ботов. У вас должен быть включен JavaScript для просмотра. або за телефоном+38 (061) 233-11-72, (050) 484-11-97, (050) 456-07-48. Стежте за нашими оновленнями на сайтах www.cci.zp.ua, https://www.bisc.org.ua/centers/zaporizhzhia.

tppbizedu4