У вересні Запорізька ТПП запрошує до «Агрошколи»

Без названия4 вересня у Запорізькій торгово-промисловій палаті стартує спеціальна навчальна програма - школа для аграріїв «Agroschool». Захід організовує Центр інформаційної підтримки бізнесу м. Запоріжжя, заснований на базі Запорізької торгово-промислової палати за підтримки Європейського банку реконструкції та розвитку в рамках ініціативи Європейського Союзу EU4Business.

«Agroschool» - це сучасна освітня платформа, що об’єднає представників бізнесу та фахівців агросфери, забезпечить підприємців майданчиком для комунікацій з експертами, допоможе отримати знання, необхідні для розвитку виробництва і розширення ринків збуту.

Захід орієнтований на власників, топ-менеждмент та провідних спеціалістів малих та середніх підприємств агросектору різних напрямків (тваринництво, рослинництво, ягідництво, тощо), сфери виробництва та переробки.

З вересня по грудень заплановані чотири навчальні модулі, кожен з яких представить актуальну для агробізнесу тему. Зокрема, планується розглянути питання фінансового маркетингу і поліпшити обізнаність щодо фінансової грамотності агротоваровиробників, а також доступу до інвестицій та фінансових можливостей фондів прямих інвестицій та грантових програм, зокрема, державних. Аграрії зможуть набути знання для здійснення аналізу небезпечних факторів, визначення критичних контрольних точок, розробки плану НАССР на власному підприємстві. Окремі модулі будуть присвячені важливій темі дослідження ринків збуту та пошуку покупців для АПК, а також системам автоматизації та IT технології сектору АПК.

Навчання відбуватиметься у форматі тренінгів, дискусій, практикумів.

Освітні програми відбудуться у Запорізькій ТПП (бул. Центральний, 4) 4-5 вересня, 2-3 жовтня, 13-14 листопада, 11-12 грудня.

SliderAgro

За додатковою інформацією звертайтеся за електронною адресою Этот адрес электронной почты защищен от спам-ботов. У вас должен быть включен JavaScript для просмотра. або за телефоном+38 (061) 233-11-72, (050) 484-11-97, (050) 456-07-48. Стежте за нашими оновленнями на сайтах www.cci.zp.ua, https://www.bisc.org.ua/centers/zaporizhzhia.

tppbizedu4