Екологічні ініціативи та проекти представили на «Еко Форумі-2019»

З1 29 по 31 травня у виставковому центрі «Козак-Палац» Запорізької торгово-промислової палати проходив 3-й спеціалізований міжнародний екологічний форум «Еко Форум-2019». На ньому були представлені організації, підприємства, які реалізують проекти, розробляють та впроваджують сучасні технології в сфері охорони навколишнього середовища. Презентовані результати роботи промислових, комунальних підприємств, вищих навчальних закладів міста, які стосуються тематики Еко Форуму.

Робота виставкового залу, тематичні секції, «круглі столи», майстер-класи, - загалом понад 130 виступів стосовно питань фінансування і консультування екологічних проектів, управління водними ресурсами, технологій очистки викидів в атмосферу, поводження з відходами, енергоефективності. Серед учасників - представники влади, бізнесу, громадськості.

Важливою складовою форуму традиційно стала можливість вивчення закордонного досвіду. Захід відвідали гості з Німеччини, Франції, Канади, Ізраїлю, Польщі, Чехії. Вони поділилися досвідом роботи системи моніторингу навколишнього середовища, інформування про якість атмосферного повітря, екологічного управління та іншими важливими напрацюваннями.

Таким чином, «Еко Форум-2019» продовжив виконувати одного зі своїх головних завдань - консолідації діяльності промислових підприємств, громадськості, влади для забезпечення сприятливого навколишнього середовища, раціонального використання природних ресурсів, залучення інвестицій в екологічні проекти.