Про цифрові технології для бізнесу – на форумі у ВЦ «Козак-Палац»

Форум Цифрова економіка21 - 22 травня у виставковому центрі «Козак-Палац» проходить форум «Цифрова економіка: МСБ на шляху до автоматизації». Захід організований Центром інформаційної підтримки бізнесу м. Запоріжжя, заснованим на базі Запорізької торгово-промислової палати за підтримки ЄБРР в рамках ініціативи EU4Business Європейського Союзу.
Учасники обговорюють можливості інноваційного розвитку малого і середнього бізнесу, кібербезпеки, знайомляться з кращими практиками промислової автоматизації.
Організатори  наголошують: «Впровадження цифрової економіки відкриває нові перспективи для розвитку МСБ. Адже запорізькі компанії можуть інтегруватися до міжнародних мереж, що деякі з них вже успішно реалізують. А це – шлях до зростання експорту та виробництва продукції з більшою доданою вартістю».
У числі експертів заходу – голова Комітету з питань промислової модернізації при ТППУ Володимир Власюк, голова комітету з електронних комунікацій при ТПП України Володимир Коляденко, генеральний директор Асоціації підприємств промислової автоматизації Олександр Юрчак.
Власними прикладами автоматизації, впровадження основ Industry 4.0 протягом форуму з учасниками поділяться запорізькі підприємства «Мотор-Січ», «Тріада Лтд», «Елсітон», «Інфоком Лтд». На часі – створення кластеру «Інжиніринг. Автоматизація. Машинобудування» в Запорізькому регіоні. Чекаємо на спільні дії та досягнення запорізького бізнесу.
Перший форум «Цифрова економіка: від індустріального до інформаційного суспільства» відбувся минулого року. Тоді мова йшла про новітні технології, промислову революцію Industry 4.0. Нинішній захід вже спрямований на практичне застосування нових знань.