Форум «Цифрова економіка: МСБ на шляху до автоматизації»

новость21-22 травня у виставковому центрі «Козак-Палац» (м. Запоріжжя, вул. Перемоги, 70б) відбудеться форум «Цифрова економіка: МСБ на шляху до автоматизації». Захід організовує Центр інформаційної підтримки бізнесу м. Запоріжжя, заснований на базі Запорізької торгово-промислової палати за підтримки ЄБРР в рамках ініціативи EU4Business Європейського Союзу.

Форум має на меті створити дискусійний майданчик для фірм-розробників обладнання та програмних рішень щодо автоматизації виробництва та підприємств, що вже впровадили ці технології або планують це зробити у найближчому майбутньому.

Перший захід «Цифрова економіка: від індустріального до інформаційного суспільства» був організований Центром інформаційної підтримки бізнесу м. Запоріжжя у минулому році. Нові технології, які пропонує науково-технічний прогрес з метою підвищення продуктивності праці, виходу на закордонні ринки, розвитку підприємства об’єднали більше 200 учасників. Це представники не тільки Запорізького, а й інших регіонів України: промислові підприємства та комунальні установи Дніпропетровської, Донецької, Івано-Франківської, Київської, Львівської, Одеської, Харківської, Хмельницької областей. До Запоріжжя завітали фахівці у сфері електронних комунікацій, промислової модернізації, ІТ-автоматизації, керівники підприємств, на яких впроваджуються цифрові технології, загалом – 28 експертів.

Практичними прикладами впровадження автоматизованих систем та інноваційних технологій ділилися представники АТ «Мотор Січ», ТОВ «Тріада Лтд», ПАТ «Елсітон», учасники відвідали запорізьке підприємство «Інфоком Лтд». Активну участь у форумі взяли представники вищих навчальних закладів, науковці.

Цього року організатори планують розширити аудиторію заходу: запланована участь підприємців різних секторів економіки: машинобудування, металообробки, легкої промисловості, переробки харчових продуктів.
Також велику увагу планується приділити «success stories» - успішним історіям компаній Запорізького регіону, які вже впровадили системи автоматизації виробництва та обліку баз даних.

За додатковою інформацією звертайтеся за електронною адресою Этот адрес электронной почты защищен от спам-ботов. У вас должен быть включен JavaScript для просмотра.
або за телефоном+38 (061) 233-11-72, (050) 484-11-97.