«Еко Форум-2019»: запрошує 3-й спеціалізований міжнародний Запорізький екологічний форум

Listik29 – 31 травня 2019 року у виставковому центрі «Козак-Палац» (м.Запоріжжя, вул. Перемоги, 70б) відбудеться 3-й спеціалізований міжнародний Запорізький екологічний форум «Еко Форум-2019», який об’єднає експертів з питань екології, охорони довкілля, представників бізнесу, науки, освіти.

Організатори заходу:

Міністерство екології та природних ресурсів України

Міністерство освіти і науки України

Запорізька міська рада

Запорізька обласна державна адміністрація

Комітет підприємців з питань природокористування та охорони довкілля при ТПП України

Запорізький обласний союз промисловців і підприємців (роботодавців) «Потенціал»

Місцева асоціація органів місцевого самоврядування «Регіональний центр розвитку спроможних територіальних громад Запорізької області»

Громадська організація «Запоріжжя. Платформа Спільних Дій»

Теми, які будуть обговорюватися

1. Екологічні перспективи-2020: тенденції, законодавство, реформи.

2. Екологія та бізнес: фінансування екологічних проектів; технології захисту та очистки атмосферного повітря; управління водними ресурсами; новітні системи контролю та моніторингу стану навколишнього середовища; поводження з відходами; енергоефективність та відновлювальна енергетика.

3. Екологія та місто: вперше в рамках форуму працюватиме спеціалізована секція «Екологія та місто: екоурбанізм, Green City Action Plan».

4. Екологія та громадяни: персональна екологічна відповідальність, новітні екологічні тренди, освіта.

«Цьогорічний захід стане дискусійним і комунікаційним майданчиком для влади, бізнесу та громадськості, а також представить на виставковій експозиції та секціях актуальні технології захисту довкілля. Вже традиційно «Еко Форум» включатиме спеціалізовану виставку, конференції, презентації, семінари, майстер-класи», - зазначають організатори форуму.

«Еко Форум» у цифрах і фактах

Перший «Еко Форум» відбувся у місті Запоріжжі у 2017 році. У панельних дискусіях взяли участь 120 провідних експертів у сфері екології та енергозбереження з України, Канади, Німеччини, Франції, більше 3000 фахівців.

На площі понад 5000 кв. м розташувалася екологічна виставка, в якій взяли участь великі промислові кампанії, малий та середній бізнес, комунальні підприємства, науково-дослідні інститути України та зарубіжних країн.

Під час Форуму Запорізька міська рада та 16 промислових підприємств міста Запоріжжя підписали Доповнення до Меморандуму про спільні дії у сфері покращення стану довкілля.

«Еко Форум-2018» став визначною подією не тільки для Запорізької області, а й для всієї країни. Подія об’єднала на одному майданчику 140 провідних іноземних та вітчизняних спікерів, 90 учасників виставки та 4000 відвідувачів-спеціалістів. Участь у заході взяли представники Азербайджану, Ізраїлю, Канади, Китаю, Німеччини, Польщі, Чехії.

Масштабний екологічний проект у промисловому Запорізькому регіоні покликаний стати поштовхом до реалізації нових екологічних програм, у тому числі – міжнародних, створення системи кооперації та субконтрактингу між великими та малими підприємствами, залучення інвестицій та інновацій у сфері екологічної безпеки.

Shapka

Реєстрація для участі у заході вже відкрита за посиланням: https://ziif.in.ua/reyestratsiya

Стежити за новинами Еко Форуму-2019 можна на сайті: www.ziif.in.ua

Детальна інформація за тел. (061) 213-50-26, (050) 322-09-66