Перезавантаження бізнесу в 2019 році

275x275 517 травня Запорізька торгово-промислова палата запрошує на семінар: «Перезавантаження бізнесу в 2019 році». У центрі уваги - КІК, Substance, AEOI та інші ініціативи. Світова деоффшорізація в умовах BEPS. Нові закони в офшорних юрисдикціях. До чого мають бути готові українські бенефіціари. Чи настане валютна лібералізація?

У програмі заходу:

Блок 1. Світові тенденції в бізнесі, їх вплив на роботу українських підприємців, які ведуть позаекономічну діяльність: глобалізація / антиглобалізація, BEPS, CRS, CbC reporting, AML, AEOI і інші. Нові закони в офшорних юрисдикціях.

Блок 2. Міжнародна торгівля в умовах BEPS. Особливості підбору рішень для експортно-імпортних операцій. Чи є місце офшорів?

Блок 3. Володіння активами в умовах підвищеної прозорості. Передача бізнесу в спадщину. Можливості та ризики довірчого управління активами через третіх осіб: трасти, фонди, Фундації.

Блок 4. Характеристика іноземних компаній - особливості роботи в різних країнах. Основні критерії при виборі юрисдикції для міжнародної торгівлі і створення холдингових структур. Як зробити правильний вибір між офшором, Freezone і місцевою компанією?

Експерти заходу:

Іванна Пилипюк - Керуючий партнер міжнародної консалтингової компанії «International Consulting Group». Керівник відділу аналітики корпоративного та податкового права зарубіжних країн. Спеціалізація: консультації з питань оптимізації роботи підприємства, юридична підтримка міжнародного бізнесу, консультації з питань взаємодії з банками, управління матеріальними і нематеріальними активами, інвестування за кордон.

Артем Деменков - Консультант міжнародної консалтингової групи "International Consulting Group". Спеціалізація: консультування на теми податкового планування, захисту бізнесу, рішень щодо використання інтелектуальної власності та іноземних інвестицій, захист активів за допомогою зарубіжних трастів і фондів, отримання ВНЖ і другого громадянства в країнах Європи, змін податкового законодавства України та зарубіжних країн.

Реєстрація учасників за тел. (061) 233-44-64, (050) 668-62-24, (097) 438-08-78, (091) 342-66-05.

Вартість участі - при оплаті до 30 квітня вартістю 1500 грн. (у т.ч. ПДВ), при оплаті після 30 квітня вартість складе 1900 грн, також додатково діє знижки за участю 2-х осіб від однієї організації - 15%, за участю 3-х і більше осіб - 25%.

Місце проведення - ЗТПП, б. Центральний 4, к. 223, з 10 до 17 години, Этот адрес электронной почты защищен от спам-ботов. У вас должен быть включен JavaScript для просмотра.

Детальніше про захід – на сайті www.bizedu.com.ua