Основи митного регулювання – для розвитку бізнесу

IMG 0020 MediumСертифікати про успішне завершення курсів з основ митного регулювання зовнішньоекономічної діяльності, які систематично організовує навчальний центр «ТПП Академія» Запорізької торгово-промислової палати, отримала група фахівців підприємств регіону. У їх числі – співробітники компаній «Прогрес», «Ролл Гранд», «Мотор Січ», «Укрграфіт», «Система».

Курс навчання традиційно проводиться у тісній співпраці з Запорізькою митницею Державної фіскальної служби. Цього разу експертами виступили представники Запорізької митниці ДФС Віктор Кагал, Олександр Самойлик, Тетяна Денисенко, Олександр Філь, Павло Мінько, Галина Ганжа, Світлана Бродецька, Наталя Козиряцька, Віктор Степуров, Микола Чебердін, Андрій Тищенко. Організатори та учасники навчання дякують їм за професійні знання і цінні практичні поради!

Дана навчальна програма – це можливість отримати комплекс знань щодо зовнішньоекономічних операцій в аспекті митного регулювання, підприємницьких ризиків, а також практичні рекомендації з оптимізації дій при виконанні митних процедур і веденні бізнесу у сфері ЗЕД.

Протягом п’яти днів курсу учасникам була запропонована інформація від основ митного законодавства – до запровадження механізму «єдиного вікна» та оптимізації здійснення контрольних процедур при переміщенні товарів через митний кордон України. У програмі навчання – процедура доставки товарів і документів у місце, визначене органом доходів і зборів, переміщення товарів через митний кордон України, гармонізована система опису та кодування товарів, митні режими, визначення країни походження, митна вартість товарів і методи її визначення, сприяння захисту прав інтелектуальної власності під час переміщення товарів через митний кордон, практичні вправи на базі програмного забезпечення MD OFFICE.