«Бізнес: від ідеї до прибутку»: у Запорізькій ТПП успішні підприємці поділилися професійними секретами

123 січня за партнерства Запорізької торгово-промислової палати та ТОВ «Сучасна освіта» Клуб української промоції «StartUP Club» запросив успішних спікерів, підприємців на челендж «Бізнес: від ідеї до прибутку». Підтримка розвитку підприємництва, реалізації перспективних бізнес-ідей – напрями, що системно реалізуються Запорізькою ТПП у форматі «StartUP FEST», «Хакатон», тренінгів та майстер-класів.

Учасники зустрічі поділилися досвідом реалізації власних стартапів, впровадження нових сучасних способів ведення бізнесу, просування реалізованих проектів у форматі франшизи. Про власний досвід реалізації бізнес-проекту розповів Олексій Пучков – директор пекарні «Урожай», компанії-члена Запорізької торгово-промислової палати:

«Все починається з ідеї та бажання втілити її в життя», - впевнений досвідчений підприємець. Як приклад – його «Майстерня пончиків», що стала сьогодні першим в Україні гарячим солодким стріт-фудом.

На сайті можна познайомитися з історією компанії: травень 2016 року- відкриття першого об`єкту по бульвару Шевченка,23 в Запоріжжі, листопад, 2017- відкриття «Майстерня пончиків»у м. Київ; грудень, 2017 ідея франчайзингу; січень, 2018 - 300 заявок до анонсу продажу франшизи; березень 2018 - відкриття «Майстерня пончиків» в ТРЦ «Аврора»; а тепер – і в Одесі, Львові, а найближчим часом – Дніпрі.

Команда «Майстерні пончиків» знається на таких речах, як бездоганний продукт- смачні пончики, унікальна суміш, яка сумлінно розроблялася фахівцями протягом року; ідеальний сервіс - покрокова система навчання від новачка до майстра; активний маркетинг- маркетингова підтримка з першого місяця роботи; ексклюзивне обладнання- офіційний дистриб'ютор кращих пончикових машин з Європі.

Такий «смачний» бізнес – далеко не єдина надихаюча історія челенджа. Під час заходу виступили підприємець, власник компанії СБЛ Інвестмент рітейл груп, фахівець у галузі інтернет-бізнесу Богдан Сидоренко, Сергій Горобець – більше двох років веде бізнес на сайті Amazon, найбільшому у світі американському порталі електронної торгівлі, Анна Турапіна – співвласниця торгової марки та антисалону IND BEAUTY та інші талановиті запоріжці.

Платформа для молодих, активних, креативних людей, що прагнуть самореалізуватись, започаткувати власну справу, зробити кар’єру чекає на нові успішні історії.

tppbizedu4