В інтерактивному режимі діалогу бухгалтери готуються до складання звітності

117 січня у Запорізькій торгово-промисловій палаті відбувся перший у 2019 році практикум для бухгалтерів. Захід став дуже інтерактивним – учасники отримали оперативні відповіді на питання, що у першу чергу стосувалися актуального на сьогодні завдання: відзвітуватися за 2018 рік та врахувати всі законодавчі зміни у поточній роботі в новому році.

Експерт заходу: Олена Бондарева, фахівець з питань оподаткування, автор численних публікацій у профільних виданнях. Зокрема, головними темами стали: підготовка до складання річної звітності по прибутку, законодавчі новини 2019 року: нові документи, останні зміни, в т.ч. «Зарплатні показники», Закон про валюту, зміни в податкових накладних, декларація з ПДВ за грудень, розрахунки коригування, трудові відносини, практика перевірок. Усім учасникам будуть корисними у роботі друковані методичні матеріали і рекомендації, отримані під час тренінгу.

Запорізька торгово-промислова палата запрошує стежити за анонсами освітніх заходів навчального центру «ТПП-Академія» на сайтах www.cci.zp.ua та www.bizedu.com.ua. У 2019 році на учасників чекає продовження топ-тем навчальних заходів 2018 року у сфері зовнішньоекономічної діяльності, митного оформлення та юридичного супроводження, електронних держзакупівель через систему «ProZorro», податкового законодавства та, звісно, нові тематичні напрями.