Учасники Клубу якості при Запорізькій ТПП відвідали найбільший металосервісний центр в Україні

IMG 20181128 105654Від теорії – до практики. Чергова зустріч учасників Клубу якості при Запорізькій ТПП в листопаді цього року відбулася у незвичному форматі «бізнес-візиту». Практичним досвідом з функціонування системи менеджменту якості на підприємстві з колегами ділилися засновники та співробітники компанії «ТАКТ» - найбільшого металосервісного центру в Україні із головним офісом в м. Дніпро.

Учасники бізнес-візиту оглянули виробничі та складські потужності «ТАКТу» і дізналися про досвід компанії у впровадженні принципів ощадливого виробництва і кайдзен, познайомилися із підходами топ-менеджерів до вирішення стратегічних завдань, особливостями навчання і мотивації персоналу.

Компанія «ТАКТ» приєдналася до Клубу якості при ЗТПП в 2018 р., пройшовши за два десятиліття шлях від постачальника до виробника металопрокату для машинобудівного сектору. Сьогодні «ТАКТ» - це підприємство із сімома виробничо-складськими майданчиками в різних містах Україні та чітким баченням перспектив свого розвитку до 2021 р.

Із сьогоденням підприємства, його цінностями, особливостями роботи таких функціональних структур як Центр розвитку та Центр піклування про клієнтів, прийомами залучення персоналу до реалізації цілей компанії учасники познайомились в ході спілкування із представниками «ТАКТу» - директором з продажів та маркетингу Ігорем Удовиченком, директором з виробництва Романом Гришиним, директором з персоналу Катериною Дуплій та HR-менеджером Ольгою Новіковою.

Перший обмін досвідом – відбувся. Учасники Клубу відзначили «бізнес-візит» як один із найбільш ефективних способів підвищення кваліфікації.

Запорізька ТПП як організатор Клубу вже отримала запрошення від його учасників на проведення наступних зустрічей у такому форматі на своїх підприємствах. Наразі розпочинається підготовка подальшої програми роботи Клубу з урахуванням побажань всіх зацікавлених сторін.

Щодо переваг членства в Запорізькому клуб якості та з питань участі у заході представників підприємств, які не є членами клубу – звертайтеся за телефонами (061) 213-50-27, (050) 488-03-83.

200x150